R
ram1cal
Guest
Neviem, y ale snažil som sa všetky zavádzača, ktoré sa nachádzajú v sieti, ale všetci prepadli .. bez ich zistení môjho PIC (pomocou MAX232) Snažil som sa bootloader z microchipc 9.7 ( http://www.microchipc.com/PIC16bootload/index.php ), ale jeho displej msg hľadá zavádzač po tat žiadna odpoveď Pozrel som sa okruh nie je nič zlého (Bohužiaľ moje multimetra dostala som len opraviť nadväznosť všetkých drôtov dobre, ale nemôžete kontrolovať príslušné Aktuálne hodnotenie Dúfam, že aktuálne prevýšenie byť veľký problém), potom som si viedol na kryštál, ale nesvieti ( Som nová na pevný ZLOŽKY PIC som len študent) som sa snažil sťahovať niektoré iné programy (po TAT spúšťací súbor nepodarí pomocou icprog106B) My LED (nie však jasné, ako viedol o dodávke) na o / P MAX232 (+5) blikať, ale ak sa snažím čítať tat z pic non LED bliká .. Tiež som si prečítal väčšinu predchádzajúcich Témy ďalších PPL a riešenia, ale nemám predstavu o tomto problémov. povedz mi, 1) to, čo ukazujú, že je môj pic mŕtvy .. Ako som si môžem overiť, že som si kúpil týždeň predtým, ako nové .. Existuje nejaký iný spôsob, ako kontrolovať obr. 2) y, ktoré zavádzača nefungujú 3) Wat môžem vedľa do batožinového priestoru programátor [/i]