Získanie pracovného DS89C450 off programovej rady

D

Derill03

Guest
Aký je správny logický stav na / EA, RST, / PSEN a ALE / PROG na DS89C450

V programovacom režime alebo režime RUN? Povedala by som, že by ste mohli získať všetky tieto informácie z listu.

V režime RUN [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 25 minútach: [/color] [/size] V súčasnej dobe mám / EA vytiahol vysoko a / PSEN a ALE / PROG sú plávajúce. RST je natiahnutý nízka. Keď som sa moc čipu sa potrebuje high-k-nízke prechod na spustenie kódu. Bolo mi povedané, tým, dallas polotovary, že nie je potrebné prechod. Akákoľvek pomoc, ja sa nestarám o režime Program v tomto bode.

[Quote = Derill03] high-low prechod je potrebné na vývode RST [/quote] Myslím, že ste si to späť. LOW-HIGH prechod je to, čo je potreba. Jeho ťažké vidieť svoje problémy bez znalosti vašej rady, alebo sa pozrieť na schému.

To môže byť prípad problematické môcť štartu, ako je uvedené v datasheetu na komentár V (RST) - obnoviť cesta bod - poznámka 3 na strane 3:
používateľ by si mali uvedomiť, že táto časť je testovaná a garantovaná prevádzku až 4,5 (10%) a že VRST (min) je uvedená pod týmto bodom. To znamená, že existuje niekoľko napätie [V Vmin na RST (min)], kde je prevádzka procesora nie je zaručená, ale reset GW nebol dosiahnutý. To by nemalo byť problém vo väčšine aplikácií, ale je potrebné zvážiť, kedy je riadny prevádzka bude zachovaný po celú dobu. Pre tieto aplikácie, môže byť vhodné použiť presnejšie externý reset.
Tiež si myslím, že by ste nemali tie / Reset na GND ťažké, pretože sa jedná o obojsmerný PIN (snaží sa výstup vysoké, keď vnútorný reset je aktívny). Možno budete chcieť odísť / RESET (plávajúce alebo tiahnu nízke slabo) a pozrieť sa, že výstupná úroveň, rovnako ako pohľad na to, či a akým spôsobom oscilátor začína na PowerUp, spolu s pohľadom na VCC / GND priamo na piny napájania MCU , o nezrovnalostiach pri zapnutí. Bol by som rád počuť tu o svojich zisteniach. JW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back