Získanie nastavení a držanie narušenie času

S

srilekha

Guest
Ahoj všetkým, som dosiahol na frekvencii 50 MHz po place and route. Ale napriek tomu som stále drží nastavenia a čas porušenie keď používam načasovanie simulácie pre 50 MHz. Má niekto predstavu, prečo je nedostatok pre frekvenciu, že dosiahla po pľaci and route? Vďaka a pozdravom, Srilekha

Už ste postavil SDF súbor? Potom budete musieť načítať do simulačný softvér a nemali by ste mať žiadne nastavenia a / alebo držať porušenia. Ak niektoré porušenie zákona, či onak, nastane môžete skúsiť dávať väčší ciele malátny na svoje miesto a cesta software, stačí mať dodatočný margin. PS: uvoľnené miesto a po trati musí byť pozitívne, samozrejme!

Dobrý deň, môžete vyskúšať pár vecí: Ako bolo naznačené vyššie, uistite sa, že vkladáte a späť anotácia SDF. Ďalšou možnosťou je skúsiť spustiť Vaša brána Sims na nižšiu frekvenciu, povedzme 25MHz. Ak prejde, potom samozrejme ste sa stretol pri časovanie 50MHz. Pozrite sa tiež na knižnice modely a vidieť, že sú všetky správne. Naveen, http://vlsiforum.com

Spustenie simulácie s nižšou frekvenciou nebude zbaviť HOLD porušovania ľudských práv. Uistite sa, že STA je čisté a že používate SDF na správnej poznámky simulácie. mali by ste vidieť nejaký odkaz typu: "SDF Backannotation úspešne dokončený." sláva

Možno, že je asynchrónny signál. alebo možno z iných dôvodov. [Quote = srilekha] Zdravím všetkých, som dosiahol na frekvencii 50 MHz po place and route. Ale napriek tomu som stále drží nastavenia a čas porušenie keď používam načasovanie simulácie pre 50 MHz. Má niekto predstavu, prečo je nedostatok pre frekvenciu, že dosiahla po pľaci and route? Vďaka a pozdravom, Srilekha [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back