zápis dát do USB portu s MATLAB

H

hansmuller

Guest
Zdravím všetkých. Chcem použiť USB port s MATLAB. Budem písať žiadne dáta na USB port a PIC radu 18f2550 alebo 18f4550 (som sa nerozhodol), bude čítať tieto dáta priamo cez USB. Vie niekto, ako riadiť a zápis dát USB port z MATLAB? Potrebujem help.Thanks vopred.

Ja som tiež čelí rovnakému problému, som hľadal online od cca 2 monthes teraz, ale zdá sa, že nemôžete používať MATLAB pre USB zber dát, bez toho aby sa niektoré ďalšie pluginy [ako rozvádzačov a tak]. Aj jeho poznamenal, že možno zaznamenať u USB vstupy z USB cez MATLAB, a to vytvorením DLL súborov a volať je pomocou hlavného okna MATLAB [príkaz na volanie DLL súbory, je "LoadLibrary']..., ale pokiaľ viem knw nemôžete používať pre záznam v reálnom čase, je váš vstupné dáta uložené v nejako. DAT súbor, ktorý potom u budem musieť znovu k MATLAB ... Ako radu, myslím, že jeho ABT čas začať uvažovať o usuing obvyklý sériový "RS232", ktorý je úplne podporuje MATLAB ... aj keď to nie je vhodné pre väčšinu labtops, tam sú káble USB/RS232 [to je WHT začínam robiť, aj keď ja dont knw ako to bude fungovať s mojou aplikáciou, ale budem to skúsiť ..] môžete použiť nástroj Simulink použiť sériový kábel ... alebo u zadať "pomôcť seriál" v hlavnom okne programu MATLAB o ďalšiu pomoc .. Veľa šťastia, PSattached Abuelezz je bloková schéma u blokov môže byť potreba aplikácie ur

thx za Vašu odpoveď. Áno, vy ste pravdu myslím, že USB port použitie nie je podporovaný v prostredí MATLAB, ako je sériový port. Tiež si myslím, použiť sériový port USB miesto. Dúfam, že USB RS232 prevodníky s dobre MATLAB, pretože viem, niektoré aplikácie nefungujú pohodlne s prevodníkmi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back