Základy programovania PIC

E

eugenesiew

Guest
niekto, ako mám rozhranie PIC s Hyper Terminal pomocou RS 232? Aké sú syntax, alebo kde ich získať? Vďaka ... Tiež, ako hovorím PIC na miesto "vstup / návrat vozíka" kľúč?

Chr (13) je carriage return a Chr (10) je riadok. Tieto sú ASCII hodnoty, ale tiež jednoducho číslami 13 a 10. PC obvykle interpretuje ako RS232 ASCII čísla. Stačí poslať 13 a 10, v tomto poradí, a mali by ste mať ekvivalent klávesy Enter na klávesnici.

Som len zvedavý, ako dlho máte dokončiť pomocou SMS auto monitorovanie projektu?

blueroomelectronics, mám len tri mesiace na jeho dokončenie. Čo je najhoršie, môj nadriadený neposkytuje žiadnu pomoc pre mňa tiež ... Som úplne na vlastnú päsť, a okrem toho som ešte tri ďalšie predmety na štúdium ... ERM, chápem, že ste napísali veľa kníh o PIC, možno by ste mi dať odkaz na prečítať, čo ste napísali ... aby mi pomohol pochopiť PIC lepšie ... Vďaka vopred ... ohyea, niekto vie, že rozdiel medzi Serín a SERIN2? Čítal som to z melabs.com ale stále nerozumie rozdielu, tvrdí jeden je založený na BS1 príkazu serín, zatiaľ čo ostatné BS2 príkazu serín. Tiež každý, kto pozná rozdiel medzi produkciou = riadené alebo otvorenie a konverziu = true, alebo naopak? Čo je to za pri SERIN/SERIN2? Ešte raz vďaka, najmä master_picengineer a xorcise

Sa Serín nepoužívate handshaking, ale s SERIN2 môžete použiť flowbit pre handshaking a váš režim je kódovaný
Code:
 SEROUT2 DataPin {\} FlowPin, režim, {Pace,} {Timeout, štítok,} [item ... ]
, kde v Serín režime je priama
Code:
 Serín Pin, režim, {Timeout, štítok,} {[Qualy ...],}{ položky ...}

Čo je tok PIN pre naozaj? Tiež som Nenechajte sa u Wat mysli kódované a priamy ... Starostlivosť ďalej rozpracovať ..? vďaka ..

hai u možno tiež použiť mikroelekronica Základy programovania software + jeho Návody skúste Google stiahnuť vyššie s "mikroelekronica" za kľúčové prácu v Google hľadanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back