základnú otázku o PLL

C

calven303

Guest
Dobrý deň! Ja som v prvom ročníku na pll.i čítam najlepšie je book.i zaujímalo, či moje chápanie je správne. Kniha vychádza lineárny model za predpokladu, že PLL je v uzamknutom stave a referenčné frekvencia je rovná frekvencii deliče výstupného signálu (PD je násobič). Ale keď je model skutočne používa, referenčnej frekvencii nie je to isté s frekvenciou deliče výstupného signálu (napr. referencie zvyšovanie frekvencie na druhú), zatiaľ čo PLL je ešte v uzamknutej model.why model je stále platný? Domnievame sa, že referenčná frekvencia nemení, ale zmeny referenčnej fázy ako funkcia rampy? mi poradiť, prosím, díky moc

Lineárny model ak stavať na zámku alebo v jeho blízkosti zámku štátu, aby jednoduché vzorce, ako susediť PLL bude konať, ale určite pre odomknutie, alebo ďaleko od zámku treba u modelu PLL nie doménu, to tiež ukáže, ako PLL bude konať, na začiatku obstaranie fázy khouly

Zistil som, že nechápu poňatie jednoznačne na moje otázky sú nasledovné:! 1.bod PLL je v odomknutá stave, kedy jeden frekvencie alebo fázy sa líšia? 2. Lineárny model je prísne platný len vtedy, keď obe frekvencie a fázy sú rovnaké? 3.but môžeme považovať obvodu je približne lineárna a pomocou prenosu získať nejaké približné výsledky, ak zmena frekvencie je menšie (tak s fázovou zmenou je malý)? 4.Ak zmena frekvencie je malá, okruh sa rýchlo mení od štátu k nelineárnej approxiately lineárne stavu, kedy môžeme použiť prenosu? 5.we môžete použiť funkcie prevodu získať nastavenia, ale musíme použiť nelineárny model sa acqusition čas? vďaka moc

1) PLL unclock, keď sa chyba výstupný signál podobe fázového detektora je nula, čo nejaký výstup PDS je nulový, ak je fázový rozdiel 90 stupňov, a frekvencia by mala byť rovnaká 2) lineárny model je platný, ak je uzamknuté alebo v blízkosti zámku, to znamená fázy a frekvencie rozdiel malý 3) zámok čas čas je možné získať pomocou lineárneho modelu, ale je approxmation, môže si to u viac accuratly s nelineárnou 4) získanie čas by mal byť používaný s nelineárneho modelu khouly

Jeho nie! Ak je frekvencia VCO rozdelené ešte nie je rovná frekvencii odkazu vstup do fázového detektora, potom PLL pracuje v nelineárnej režim. Pôvodný Lineárny model neplatí! Iba vtedy, keď frekvencie sú dostatočne blízko, že fáza detektor pracuje v rámci svojej 2Π to - 2Π regióne bude lineárny model použiť znovu. Digitálne frekvenčný rozlišovač v PLL čipov nie je lineárny vôbec. Môžete si nájsť dokumenty o nelineárnej analýzy PLL, a to najmä pre odhady získanie času, on-line. Jediný spôsob, ako môžete urobiť lineárne analýzy, ak používate ak dvojité slučke. Ako keď súčet digitálny fázového detektora s analógovým frekvenčnou rozlišovač.

Díky moc frequcencies sú dosť blízko, ale potom sú ešte iné, nie? Tak prečo lineárny model je platný, keď opäť fázového rozdielu v rozsahu 2Π k 2Π? Lineárny rozsah je tak veľký?

Vzhľadom k tomu, Vout fázy detektora je priamo úmerný fázovému rozdielu dvoch vstupov, je monotónna a pre digitálne fázového detektora je pomerne lineárny (tj takto ax mV / stupeň konštantné).

Díky moc, ale v prípade, že PD je multiplikátor, bude lineárny rozsah je oveľa menší, pretože reálna funkcia, je hriech, skôr než lineárny?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back