Základné televízie obvodov

T

taring77

Guest
Zdravím všetkých, som hľadal na internete v oblasti televízneho vysielania. Avšak nie je tam žiadne odkazy alebo článok, ktorý mi môže pomôcť pochopiť, ako sa ciruitry práce syatem televízie. Každý z nejakej figuríny pre televeion obvodu alebo viac informatívne odkazy? Vďaka Taring77

HI Vážení, tieto sú k dispozícii v knihách elektroniky, ako sú v základnej elektronické OD Grob, ak potrebujete ako láskavo Informujte ma

Môžete mi prosím post odkaz na základných electronics_Grob knihu? Nemôžem nájsť nikde

[Quote = taring77] Zdravím všetkých, som hľadal na internete v oblasti televízneho vysielania. Avšak nie je tam žiadne odkazy alebo článok, ktorý mi môže pomôcť pochopiť, ako sa ciruitry práce syatem televízie. Každý z nejakej figuríny pre televeion obvodu alebo viac informatívne odkazy? Vďaka Taring77 [/quote] Ja osobne si nemyslím, že knihy sa naučíte základy tv existuje. Aspoň žiadny, ktorý som videl. Možno, že je najlepšie by bolo vyhľadávanie na webe ... : D

Zaujímate sa o analógovú TV alebo digitálnu televíziu? RF sekcie alebo video sekcie? Všeobecné technické informácie, alebo low-level obvodu podrobnosti? Videl som TV vysielač / prijímač technické informácie v niekoľkých rozhlasových technických príručiek. Videl som videa inžinierstva info v niekoľkých všeobecnej elektrotechniky príručky. Avšak, moderné príručky zvyčajne neobsahujú veľa low-level obvode detail, pretože technológie sa menia rýchlo, a tam je tak veľa rôznych spôsobov, ako vytvoriť veci. Podrobné informácie môžete vyhľadávať aplikačné poznámky a referenčné návrhy z jednotlivých výrobcov. Alebo možno si na "teóriu prevádzky" kapitola v manuáli televíznej služby. Niektoré kúsky tu: http://www.discovercircuits.com/T/television.htm Možno zistíte, táto kniha užitočná: http://www.edaboard.com/viewtopic. php p = 849906 Kedysi som počul, to bola dobrá kniha, ale to je teraz 15 rokov: "Televízne technika Handbook", ISBN 007004788X

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back