Základná otázka pre diferenciálny zosilňovač

R

Robertt

Guest
Keď spočítame maximálny výkon hojdačka, musíme zabezpečiť každý transisor v saturácie regióne?

Urobil som to nechal chvost všetky aktuálne prietok na jednej strane obvode.Ale zdá sa, zle.

Vďaka

nie, keď jeden vstup diff zosilňovač sa stáva viac ako iný vstup do limitu, potom bude u vypnutie ostatných transsitor, je to preto, potenciál bodu, ktorý je braný ako dôvod AC porastú, a potom, pretože to je tiež zdrojom potenciálnych ďalších transsitor, bude u tohto tranzistora je odbočka do konca keď tento zdroj potenciálne zvýšenie nad určitú hodnotu.a tak bude výstup vout1 VDD a VDD vout2 bude-id * rd.

Robertt Napísal:

Keď spočítame maximálny výkon hojdačka, musíme zabezpečiť každý transisor v saturácie regióne?

Hi Robertt.
Viete, prečo sme správu symetrický výstup swing?To preto, napríklad keď máme pozitívny signál na jednom výstupe koniec, tam je negatívny výstup na druhom konci výstupu a obidva tieto výstupy nemôže byť väčšia ako to, čo robí zariadenia odrezať alebo nekonajú správne.Takže nesmiete skúšobnej výstup hojdačka, keď takmer všetky súčasné chvosta práve priletel z jednej strany.

Pozdravy,
EZT

Hej,

Ďakujem vám všetkým.Spýtal som sa na túto otázku, pretože som nemohol pochopiť jeden problém, v knihe je Razavi.

Ďalej je tento obvod, výpočet maximálne výstupné napätie hojdačka.Pod touto obvode je odpoveď e-verziu odpoveď na všetky problémy v tejto knihe.

Teraz som pochopiť, ako vypočítať Vout1, 2 (min), to je:

Vin, CM-Vthn

zabezpečiť dve vstupné zariadenia zostáva nasýtený.

pre VOUTE (max), chápem, VOUTE (max) = Vdd-(| Vgs3 | - | Vthp |)

Čo nemôžem pochopiť, je, že odpoveď Iss použitie polovicu (tj 0,5 mA), pre výpočet Id3, ako sú písané v obrázku.

Pretože sme výpočte VOUTE (max), prúdy tečúcej obe strany nemôže byť rovnaké.Potom Id3 Nemala nie rovno 0,5 * Iss.Som naozaj zmätený.Odpoveďou je zle?
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Hi Robertt,

Hovoril ste, že možno pochopiť
Vout1, 2 (min) = Vin, CM-V., N (Prečo používať Vin, CM?)
Ale nemôžete pochopiť
Vout1, 2 (max) = Vdd - (| Vsg3 | - | Vthp |)
Keď použijete Vin, CM, Id = Iss / 2?
Je to v poriadku?Prečo?

je to preto, že pre jednosmerné u zaujatosti sa predpokladať, že obidva tranzistory v saturáciu, takže existujúce dostane rozdelený rovným dielom medzi nimi, tak u mať situáciu, kedy Iss / 2 toky v oboch odboroch.

pozdravy
Amarnath

Amarnath,

Já jsem pořád tady stratil.Fajn, tak ti to týmto spôsobom:

Povedz jednej strane výstupov minimálne napätie, keď na druhej strane výstupy maximálne napätie?

V tomto prípade, keď je na jednej strane výstupov Vin, CM-Vthn, keď je na druhej strane musia byť výstup Vdd-(| Vgs3 | - | Vthp |)?bambus,

Myslím, že VOUTE (min) ≈ Vin, CM-Vthn je skutočnosť, že vstupný signál je pomerne malý v porovnaní s Vin, CM.Povie-li Vin, CM = 1.5V.Vin1-Vin2 možná len 50mV.Takže VOUTE (min) približne rovná Vin, CM-Vthn.

Já nevím, jestli má pochopenie pre to je správne.Ak nie som.prosím dajte mi vedieť, čo je to naozaj deje.

Som naozaj sklamaný tým, môj úbohý nadácie.Možno som popletl niektoré základné pojmy.

Hi Robertt,
Po prvé si myslím, že vás upozorniť na jednu vec.Inculde signál DC časť a ACpart.Takže môžete divid vstupného signálu do dvoch častí: CM úrovni a diferenciálnej úrovni.
Pri návrhu OP, sa využíva pre zosilňovač malého signálu sa líši na úrovni CM.Takže keď si spočítate parameter je založená na tento stav udržať MOS v saturáciu regióne.Vo veľkej časti signálu, uvidíte id1 = = Id2 Iss / 2 (CM úroveň)
Ak použijete veľké (Vin1-Vin2) ako vstup, myslím, že sa stane ciruit komparátor nie je OP.V tomto stave, nemyslím si, výstup hojdačka sa vám pliesť.

en, minimálna a maximálna odkazuje na diferenciálnu výstup, takže to nie je ako jeden uzol má najvyššie a druhý uzol bude minimalni, v skutočnosti sa nevyskytujú súčasne.

Myslím, že je lepšie vedieť, ako jeden tranzistor Woks v oblasti saturácie, a ako je operácia, pri ktorej je malá AC signál z pridanej do neho.u môžu vidieť zaťaženia linky a VGS-IDS krivky, odpočúvanie sú opration body

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back