Xilinx Spartan2 BlockRAM inicializácia?

C

CADDevil

Guest
Dobrý deň, mám jeden problém. Snažím sa simulovať a synthetise PIC16F84 do Spartan2 FPGA. Vykonávanie PIC (Dostal som ho od Opencores) používať BlockRAM ako pamäť programu. Chcel by som vedieť, ako môžem previesť PIC program (napísaný v MPLAB) z HEX formátu do zdrojového Verilog, ktoré môžem použiť pre inicializáciu BlockRAM počas emulácie a pri syntéze a bitstream generácie. Snažil som sa hľadať Xilinx webové stránky, ale nenašiel som žiadne riešenie. Thx za akúkoľvek pomoc CADDevil

Thx, možno môj dotaz bol trochu nejasný. Ja viem, ako to urobiť ručne. Ale snažím sa nájsť nejaký spôsob, ako to urobiť automaticky. Viem, že je Xilinx utility DATA2BRAM, ale nie som schopný, aby to fungovalo. Vzhľadom k tomu, DATA2BRAM prijať jeden. Elf, alebo. Mem súbory ako vstup, napísal som jednoduchý nástroj, ktorý prevádza binárne PIC obrázok. Súboru MEM, napísal som definíciu BlockRAM súboru. BMM, ktorý je syntakticky správny, ale keď som sa snaží využiť DATA2BRAM, ja som stále error: C: \ bin2map> data2mem-BM test.bmm-BD-ov test.mem test.v-u-p-log xc2s200 test.log Chyba: Data2MEM: 29 - nekonzistentné adresový priestor veľkosti ADDRESS_BLOCK "test_rom". ADDRESS_BLOCK bola definovaná ako 0x000000400 bytov, ale zariadenie všetkých 0x000000000 bytov. Máte nejakú predstavu, čo môže byť zle? Thx CADDevil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back