Xilinx ISE 13,2, alebo ktorá verzia?

A

akeedthe

Guest
Ahoj všetkým, práve som sa začal učiť VHDL a bol si hrať sa s pulty, DPRAM a teraz RS232. Moja otázka je, čo ISE Design Suite by bolo optimálne pre použitie. Aj v súčasnej dobe 10,1 nainštalovaný, ale niekto povedal, že 13,2 je naozaj dobrá. Nejakú radu? thnx! lol:

Ja používam 13,2 na chvíľu, a zatiaľ sa mi to páči. Ak nemáte žiadne existujúce návrhy, ktoré držia späť, tak by som vyzdvihnúť 13,2 na 10,1. Mimochodom, ja som s použitím Verilog. A ak ste sa zameriavajú na novšie veci (spartan-6/virtex-6 alebo novší), potom by som určite ísť s 13.2.

Ďakujem vám! im použitie na Spartan3E doske, ktorá používame v uni ... takže myslím, že najlepšie sa snažím 13,2 ryt!

Väčšina verzií Xilinx ISE bude podporovať FPGA Spartan 3, pretože je starý FPGA. takže môžete použiť ľubovoľnú verziu. Takže odporúčam použiť najnovšiu verziu Xilinx ISE. Bude mať menej chýb a užívateľsky prívetivý (môže byť). pozri tento odkaz pre stiahnutie 13,2 webpack: [url = http://www.xilinx.com/support/download/index.htm] Xilinx: na stiahnutie [/url]

Ako sa to deje taky používa ISE 10.x pre Spartan-3E. A ja by som naozaj odporúčam 13,2 na 10.xa 11.x rozsahu. Projekt navigátor príliš veľa zaujímavých málo chýb okolo toho času. Druh, ktorý sa vám bude WTF? a potom ako jediný riešenie bolo nutné vyčistiť súbory projektu, ukončite ISE, štart ISE, len aby mohli normálne pracovať. Takže aj pre Spartan-3E by som použitie ISE 13.2. Jediné úvahy by existujúce staré projekty, IMO ... Plus, planahead začína vyzerať ako rozumný nástroj sa ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back