XBee modul rozhrania s mikrokontrolérom

L

lalani2009

Guest
Ahoj všetkým, som pomocou XBee RF moduly v mojom projekte. Pre testovanie som vytvoril jednoduchý kód v kóde víziu pre AVR ATmega32 mikrokontroléru. V ktorom jeden ako vysielač a druhý ako prijímač. Vysielač vysiela iba jeden byte ako '1 'alebo '0' nepretržite každé 2 sekundy a na strane príjemcu, ak dostal byte je '1 ', ako LED a ak je to 0 ", ako LED zhasne. Ale problém je, že kód na strane vysielača beží správne, ale príjemca neposkytuje žiadnu response.So Prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém. mám pripojené oba Tx a Rx kód s touto funkciou.

Videl som váš priložený súbor. Ste testovanie UART alebo XBee. Videl som getchar () fuction a niektoré podmienené vykonávanie. tak, im, že to hovorím. bude u pripojenia schémy zapojenia, aby vedeli, ako prepojiť u Xbee modul, či už použité u PICAXE alebo somthing tohto druhu? bcos, dint vidím všade okolo Xbee inicializácia alebo somthing tejto veci.

ste inicializovať getchar ();. U by sa mali snažiť čítať dáta z UDR v prijímači sid.TRY čítať UDR. Vďaka a ide, Naresha. neoschip.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back