WRAP8 v AMBA AHB ..... znamená to, čo ....?

G

Guru59

Guest
Ahoj všetci ... Čo máme na mysli WRAP8 alebo WRAP4 funkcie AMBA ... Myslím Ak dáme od adresy ako 0x28 ... pre osem praskla WRAP ... Ako bude poradia nasleduje .........? Vďaka

Ja to chápem tak, že po výbuchu bola dokončená, tj potom, čo dáta sú uložené v po sebe idúcich adries 0x28 až 0x30, počiatočné adresu pre ďalšie transakcie opäť prechádzať späť na 0x28. opravte ma, či sa mýlim.

Pochopiť zábaly sú genrallly využívaná k zaplneniu vyrovnávacej pamäte linky. Predpokladajme, že vaša cache linka je dlhá 8 slov. Potom sa prvý riadok cache linky by adresa 0 - 4 - 8-0xC - 0x10 - 0x14-0x18 - 0x1C Predpokladajme, že procesor chce dát v pamäti miesto 28, ktoré tu nie je vo vyrovnávacej pamäti. Cache regulátor požiada o zábal-8 transakcie 28 (hex-0x1C). Čo bude mať za adresu v pamäti 28 - 0 - 4 - 8 -12 -16 - 20 -24 sa stane. Ak nechcete pochopiť pojem o tom, ako funguje vyrovnávacej pamäte, ale jednoducho chcú zistiť, aké sú ďalšie adresy, bude prístup do tej doby. V prípade prasknutia-8, keď pridáme 4 získať ďalší prístup do pamäte adresu zmeniť iba posledná (4 + 1) LSB z adresy (2 ^ 4 = 8). Mail späť, ak si stále nerozumieme.

Rovnako ako vo vyššie uvedených explaination v polovodičovej muž, predpokladám, že adresa pamäte v cache, ktoré majú byť použité predovšetkým majster (adresa dekódovanie) je 0 - 4 - 8-0xC - 0x10 - 0x14-0x18 - 0x1C a 0 - 4 - 8-0xC a majster začne adresu z 0x18 na 8 beatovej prenosu, a preto musí zabaliť späť na 0 alebo 0x18 (possibile 0) kvôli inavailable pamäte. a to začína na 0x18 môže byť spôsobené včasnejšia back-back prevodu. Toto je moja Gues môžu byť falošné. A to všetko závisí na hlavnom rozhraní návrhu wher AHB podporuje tieto druhy tranfers. Ak je nejaká vec je nakrivo, prosím opravte ma. Vďaka a pokiaľ ide o

použiť zábal sa hsize, je rozhodnúť, kde na adresu mela obal, balenie obdobie wrapx * hsize

som naozaj dont pod vydrží asi BALENIE režime prevádzky AMBA AHB pls pomoc, ktorú som

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back