webová kamera rozhranie

S

suwaii

Guest
môže každý dať okruhu alebo projekt na rozhraní webovej kamery s mikrokontroléry digitalizácie imge, ktoré prichádzajú formou webová kamera sa pozriem na to na internete, a nikdy som nájsť

Hľadám tiež. Chcel by som pripojiť svoj webová kamera s PIC 18F4550 s USB a následne odoslať obrázok cez Internet ENC28J60 ... Ak sa dostanem správy, ktoré som sa po nich! Ty tiež. Zbohom všetkým.

Budete potrebovať USB Host, rýchly radič a ovládače:) ovládač implementovať, je tvrdá práca .... Záleží od Webcam Model

Ahoj, som urobil tento projekt, môžem stream obrázok si internet. Môžem poradiť, ale u Nemôžete zakladať zdrojový kód. To je moje zariadenie USB Host ISP1362 + ARM7 LPC21xx + Microchip SPI RAM, aby mohli dostať Kamera prúdu 1) musíte inicializovať fotoaparát o každého výrobcu, budete musieť poslať príkaz cez potrubie ovládanie USB radič hostiteľa. - Pozri funkcie usb_control_msg>> V ovládači linux 2) Je potrebné nastaviť ISO pre prenos buffer, súbor TWI hlavičke ISO MEM, číslo snímky, veľkosť paketu, aby rovnako ako ISO veľkosť paketu Max WEB CAM 3) ISO užívať každý 1ms získať USB Streamming 4) Každý balíček streamming musíte dekódovať začiatku snímke jpeg stream To je o každého, ale ak WEBCAM Výroba webová kamera UVC suport je štandardom v USB.org stránkach 5) Ak viete, kde je prvá snímka potom si môžete dať do formátu JPEG stream SPI RAM 6) potom môžete posielať na Ethernet pre viac informácií PLS si môžete prezrieť v programovaní USB Host sprievodca ľúto nie je najlepšie vysvetliť anglicky SK,: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back