Wave lietadlom alebo vlnovod prístavu v CST

A

abuantenna

Guest
Nazdar,

Čítal som nedávno o vlnovej lietadlo v CST a jeho prínos pre pohon lineárne alebo kruhovú polarizáciu signálu.Chcel by som vedieť, kedy použiť vlna rovine a kedy použiť vlnovod port?Som o tom úplne mätúce.Mojím cieľom, aby vedeli, čo mám použiť, vlnovodu a mikropáskových antén sa dostať S11, ak pole a správanie lineárnu a kruhovú polarizáciu.
Thanks in advance.

Hi abuantenna,

, Ktoré budú vlnovodu port pre vás.Môžete získať lineárne alebo kruhové charakteristiky antény pred žiarením vzory.

Hope this helps.

Pozdravy,
Element7k

abuantenna Napísal:

Nazdar,Čítal som nedávno o vlnovej lietadlo v CST a jeho prínos pre pohon lineárne alebo kruhovú polarizáciu signálu.
Chcel by som vedieť, kedy použiť vlna rovine a kedy použiť vlnovod port?
Som o tom úplne mätúce.
Mojím cieľom, aby vedeli, čo mám použiť, vlnovodu a mikropáskových antén sa dostať S11, ak pole a správanie lineárnu a kruhovú polarizáciu.

Thanks in advance.

Helo Element7k,

Thancks veľa pre mňa odpoveď.
Vlastne, I'm using vlnovodu prístavy a zdá sa, zatiaľ žiaden problém.V skutočnosti, rád by som sa riadiť svoje antény do kruhovej alebo eliptickej polarizácie signálu a vidieť reakcie.Jediným spôsobom, ako urobiť, aby sa zdá byť rovinné vlny.
Zkoušel jsem to, ale výsledky sú oveľa horšie, ako vlnovodu port pre jednoduché roh anténu.Myslím, že by mal byť nejaký špeciálne nastavenia pre rovinné vlny.ne?
I'm using 1 V / m a propagácia v smere z.

Dúfam, že myšlienka je teraz jasnejšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back