vzor pohľad (Zéland)

A

Alberich

Guest
Ahoj všetkým, robím parametrické syudy z antény PIFA a chcel by som mať pole v karteziánske komponenty (Ex, Ey, Ez), v stanovenom plánu (ako v priloženom obrázku) by som vedieť, či že je možné alebo nie, a ak áno, ako na to? ďakujem vopred s pozdravom.

Dobrý deň, Alberich: Môžete použiť MGRID robiť Near Field distribúcie na rovine. Veľkosť budú určené podľa farby miesto z-os. Ide.

Ahoj DR Jian, vďaka za prehratie, ale vec je, že nechápem, ako to urobiť môže u mi Stručný postup na dosiahnutie výsledku, ak u mať dosť času. Vďaka vopred. ide o

Dr Jian Dobrý deň, prepáčte, ale mám iné látky, so vzorom zobrazenie oceniť E phi v TETA = 90 ° vec je, že model vyzerá ako lomená čiara a potrebujem ju čo najhladšie, ako na to prosím? Vďaka vopred pokiaľ ide

Ahoj, Alberich: Vyzerá to, že používate nekonečné substrát model IE3D pre túto anténu. Je vynikajúci pre antény radiatng hlavne v iných než 90 ° uhla. Avšak, null na 90 stupňov s spôsobené nekonečnou podkladu. Možno budete chcieť použiť konečný podklad pre takúto žiadosť v prípade, že žiarenie theta = 90 je kritická. Pre blízke pole výpočty a vizualizácie, otvorte. Teraz súbor pre aktuálnu distribúcie. Prosím, vyberte proces> Near Field VÝPOČET a definuje niektoré objem blízkeho poľa výpočtu. Potom môžete zobraziť v blízkosti poľa u niektorej rezy. Ide.

HI Dr Jian, vďaka, pre UR pomoc, to je pravda rovinou vozovky Ja používam, je tak veľký, že vyžarovací diagram vyzerá s nekonečným, ale povedzte mi, ako sa dostať lepšie rozlíšenie musím hladký graf, mám s E teta, ale s E Phi pre defiend Teta to nie je možné, je to vyzerať ako toto číslo, tak ako získať viac miesta pre vyhladenie grafe Vďaka vopred pokiaľ ide

Ahoj, Alberich: Pri kontrole tlačidlo pre nájdenie vyžarovací diagram, bude IE3D/MGRID výzvu pre budenie a uhlov. Môžete vložiť viac uhlov pre theta a / alebo phi. Potom budete môcť nájsť hladké krivky. Práve teraz je príliš málo theta definované uhly. S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back