vzťahu medzi gravitačné a elektromagnetické pole

P

peeran

Guest
hi;
Chcem vedieť, je nejaký vzťah alebo špára medzi gravitačné a elektromagnetické pole?
thanx

Áno.Bol slávny overovanie týchto 50 rokmi, keď sa predpovede Albert Einstein okolo Slnka sa mení smer svetla, ktoré prechádza tým bola meraná počas zatmenie Slnka.[upraviť časť: Cítim sa trapně za to čítanie na otázku v jeho plnom zmysle slova.Skočil som k záveru, že otázka bola o tom, jak dva styku, a nie v prípade, že boli odvodené z niektoré ďalšie základný zdroj.Sme plne nerozumie fyzického vesmíru.Videl som niektoré postulations, že magnetické polia sú len kvantové mechanických dôsledku elektrického poľa.Mám podozrenie, že nejakú dobu stoviek rokov do budúcnosti niekto objavíte, že všetko (vrátane burzové ceny a termíny, kedy moje auto nebude rýchlo začať), ktoré sa týkajú jednoduchou podmienku s nepochopiteľné okrajových podmienok.
Naposledy upravil nadýmavý dňa
11. januára 2005 2:56, 1 upravený čas celkom

Prepáčte, že nesúhlasím, nadýmavý.

Nie, nie je preukázané, vzťah medzi gravitačné a elektromagnetické pole.Majú podobné správanie v tom zmysle, že ako sa zdá počúvajú inverznou štvorcové vzťah k lield silu.To je oblasť, kde podobnosť končí.

Gravitačné účinky nastali medzi všetky veci, bez ohľadu na základné prvky - nie je to sila, ale deformácia v priestore a čase.Electomagnetic attration existuje iba medzi prvky schopný generovať alebo sústredenie magnetického poľa -
tzv železnej materiály, vodiče účtovnej prúd,
atď
Čo Einstien predpokladal bol generálnym teórie relativity, a to je to, čo bolo preukázané zistením, že by sa gravitačné ohyb svetla.Einstein vyhlásil, že gravitácia nie je sila, ktorá tiahne na objekty, ale skôr sa jedná o zakrivenie priestoru a času spôsobená prítomnosť neďalekej tela.V prípade, že objekt sa pohybuje pozdĺž a okolo tela, bude sa zdajú byť odtiahnutý smerom, ale v skutočnosti, že je skutočne v pohybe pozdĺž zakrivený priestor by spôsobiť gravitačné warping súvisiacich "space-time" kontinua.Tento relativistický efekty, ktoré je možné pozorovať, sú také veci ako posun červené svetlo, ktoré sa objavia na vonkajší pozorovateľ spôsobené zdanlivý pokles energie fotón o cestovaní na zakrivené plochy.Zdanlivý zakruty v lúč svetla, je tiež pohyb lúča svetla pozdĺž pokrútené priestor spôsobených masívna závažnosti slnečné alebo iných veľkých vesmírnych tela.

Reťazca a "M" teóriu vyzerá sľubne sa "jednotnú teóriu všetkého" ....

K dispozícii je tiež populárne dokumentárne NOVA s názvom "Elegantní vesmír"

hxxp: / / www.pbs.org/wgbh/nova/elegant/

Pokiaľ je mi známe, tieto dva sú podobné správanie, s výnimkou sily, gravitácie je oveľa,
oveľa slabšie strengthwise, bu rovnaké princípy uplatňujú.

Stačí pridať do mixu tu:

Vieme!
1) Ako poplatkov seba odsunú a protiklady priťahujú (EM teóriu)
2) Všetky protóny na Atom jedna sa nachádza v centre / jadra (Anti-EM teóriu)

Ako / prečo môže to byť pravda?
Čítal som, že
to vzhľadom na "silné gravitačné" sily poľa.

Takže sa zdá, že existuje niekoľko veľmi nezvyčajné súvislosti, a ak ste
môžete na to budeš Genius / Billionaire.Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back