vzťah medzi prenosovú rýchlosť a nosný kmitočet

S

sree_405

Guest
V signály PSK všeobecne nosného kmitočtu FC = (NC / TB), NC nejaká konštanta celé TB-rýchlosť Potom v B.201B, V.27ter ALT a ALT V.27bis modem protokolov Nosná frekvencia je 1800Hz a prenosovú rýchlosť je 1200.How je to možné.

Ahoj, kde ste vidieť, že v moduláciou PSK FC = n / T ?????? Šírka pásma signálu je úmerná 1/Ts, ale nosné frekvencie nemá nič spoločného s TS. Dúfam, že to pomôže ide

Pokiaľ je mi známe, neexistuje žiadny vzťah medzi týmito dvoma. Napríklad. V CDMA modulácie, možno nespracované dáta sadzba 9600bps, 4800bps, 2400bps a 1200bps. To neznamená, že každý z nich má iné nosné frekvencie.

Ahoj ... Môj spôsob uvažovania je niečo podobné ... prenosová rýchlosť je rýchlosť, s akou u prenosu dát, zatiaľ čo dopravca frekvencia je frekvencia vlny, ktorý nesie dáta ... áno, dáta prenášať cez dopravcovi za každú cenu cez dopravcu. sree_405, dont viem o pravosti ur vzorca ", FC = (NC / TB)", "co Nemyslím si," nc "by mala byť interger. "Coz dopravca môže byť upravovaná v každom okamihu. nemusí byť s freq. dopravcu n to vlastne závisí na vzorkovacia frekvencia dát. Ak wat som povedal, je správne, že potom by bolo riešenie problému ur. Ak 1800 je FC potom 1,5 krát vyššiu prenosovú rýchlosť 1200 by u ans. tj v súlade s dôsledkami uvedeného vysvetlenie je údaje 1/1.5 množstvo prenesených dát cez sigle nosnej vlny. Dúfam, že to pomôže u. .. ide, Rakesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back