Vytvorte si vysokofrekvenčného spektra ANALYZER?

L

leemarrow

Guest
Ahoj všetkým, musím vytvoriť jednoduchý spektrálny analyzátor RF pomocou osciloskopu, alebo TV. Každý, kto má dobrý projekt?

Ďakujem. Čítal som, že máte postaviť, je to ľahké postaviť? Materiál je ľahko k nájdeniu?

No, montáž nie je náročná, ale ladenie a nastavenie môže byť. Záleží na tom. Tu v Slovinsku, kde sa projekt pochádza dodávky kritických komponentov bola organizovaná. Projekt je teraz 9 rokov.

No, ak je projekt 9 rokov starý, že je ľahké nájsť komponenty. Nie sú nové dôležitou súčasťou. Teraz som si prečítal články a odhadujem, že som to dosť

Problémy môžu byť pri získavaní HP MMICs a HEMPTs. 10.7MHz kryštálov pre IF filter musí byť bez parazitné rezonancie, ktoré sú využívané v komerčnom kryštálovej filtre. Oscilátor kryštály nie sú vhodné. Ostatné polovodiče sú tie štandardné a ľahko dostupné. PCBs boli predávané VHF komunikácie a mosadzné schránky (je ich veľa), môžete ešte dostať zo Slovinska. Len povzbudiť, tu sú PCB pre vysokofrekvenčné časť v prípade, že chcete, aby to yourselfs: to je TOP-view

Ahoj, díky moc: D v skutočnosti pre MMICs HP a HEMPTs problémy, môže sa zdvihnúť. Môžem kúpiť z RS alebo iných medzinárodných predajcu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back