Vysvetlenie S-parametrov a ich použitie

D

deepak007

Guest
Dobrý deň, môže niekto vysvetliť, ja s parametrami a ich aplikácie v jednoduchým a praktickým spôsobom? alebo pls príspevok mi nejaké odkazy na túto tému.

môže u plz byť konkrétnejší v ur Q? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 15 minútach: [/color] [/size] Je to vo formáte PDF súboru je užitočné pre vás?

Mám záujem o stavebné FM transmitters.i chcel navrhnúť pásmovým filtrom na výstupe transmitter.i použité RFSIM99 navrhnúť filter.there som narazil s parameters.could niekto mi povedať, ako sú spojené s filters.and aj ich praktické aplikácie.

S-parametra rozptylu parametrov podobné H & Z parametrov ... používané obvykle pre vysoké nároky na dizajn frekvencie obvodu a zastúpenie (RF a mikrovlnné rúry / milimetrových vĺn vzory) nástroje Agilent ADS zariadenia sieťovej analyzátory

Ahoj, mikrovlnné signály sú vlnových dĺžok v poriadku centimetrov až milimetrov. Väčšina vecí, ktoré používame v našom každodennom živote, je v tomto rozsahu rozmerov. V tomto prípade sa elektromagnetické vlny odrazené od materiálov. Takže vlna v každom bode sa skladá z jedného pohybu vpred a jeden vzad pohybu (odráža) vlny. Takže s parametrami sú nevyhnutné pre tento účel, pretože je definovaná tak, že dáva pomer odrazeného a predné vlny. V prípade normálnej prevádzky corcuit využívame oveľa vyšší vlnovej dĺžke a odrazom od terminálov nie je významný. V prípade, že nepotrebujeme s parametrami ako taký.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back