Vysvetlenie operácie západky komparátor

A

arc

Guest
Ahoj ... môže niekto mi prevádzky západky komparátora ....??? tiež, ako simulovať dizajn v kadenciu analógových prostredí .... Prosím, pomôžte mi svoje naliehavé ... Vďaka

Ahoj IAM pripojenie niektoré z nich môžu byť užitočné pri

môže niekto vysvetliť, ma ... ako sa rozhodne o hodnote + Vref a-Vred v pipeline obvode ADC ..... nájdete prílohu

Môžete komprimovať postavu potom pripojený. ADC je referenčné napätie rozhodnúť, že je rozsah vstupného signálu.

Môžete mi prosím vypracovať viac ... Môj vstupného signálu je 1.6V pp ..?????

Pokiaľ nie je na PGA (program zisk zosilňovače) nastavenia vstupného signálu, referenčné napätie 1.6v. + Vref = 0,8,-Vref =- 0,8 + možná Vref = ODA-registračné číslo vozidla, VRN =- Vref-ODA. Napríklad možno navrhnúť ODA = 0,8, registračné číslo vozidla = 0. aktuálny rozhodol v spoločnom modelu napätie, obvykle je súhlasné napätie VDD / 2.

V diferenciálnej komparátor zámok dynamc pre pipeline ADC: Vref je rozhodnuté, že u signálu chcete previesť do digitálnej ..., tj v B / W-Vref na + Vref. čo je signál rozsah o / P OZ v jednej etape v PL ADC, s výnimkou poslednej etapy. Predpokladám, že operačný zosilňovač o / P sa mení lineárne b / w 0,4 V na 1,4 V. .. potom je to 2 V medzi špičkami diferencovane. Tak tu diferenciálnej signál je v rozmedzí od-1V (0,4-1.4 V), až +1 V (1.4V, 0,4 ).....(- Vref na Vref +), čo je 2V pp diferenciálu. tak pre PL ADC, dva body porovnávacie cesta je VL (-Vref / 4) =- 0,25 a VH (+ Vref / 4) = 0,25 Vie Vin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back