Vysvetlenie GSM a CDMA

S

soham

Guest
Chcem vedieť o GSM, CDMA krátko, ak máte nejaké mäkké kópiu pošlite na môj e-mail ID (soham_btech@yahoo.co.in). D

Ak chcete vedieť, krátko tthen Wikipedia je dobrá voľba.

Ahoj ahoj ....... len hľadať na Wikipédii v krátkej vysvetlenie .... je tam .... alebo môžete ísť na akejkoľvek komunikácie knihu ako Simon Hakyins, Kennedy .....!!

v podstate v GSM vynásobíme dopravcovi informácie signál v typickej vysielač. Ale v CDMA tiež násobiť, že s čipy, tj spektra signálu spream. Preto pre demoduláciu potrebujeme tiež čipy.

GSM je TDMA, FDD protokolu, zatiaľ čo základná CDMA je Code Division. pochopiť, CDMA U si predstaviť, že existuje mnoho ľudí v miestnosti hovorí v pároch však každý pár sa hovorí v cudzom jazyku (kód), ktoré žiaden iný pár porozumeli, tak tam môže byť toľko hovoriť párov (jedna základňová stanica mnohých mobily) pretože môžu byť rôzne jazyky (kódy). Zvyšujúci sa pary (kódy) sa tiež zvýši hluk (technický žargón: šumu), v miestnosti tak, že každý rozhovor ťažké pochopiť. Z toho možno pochopiť, že neexistuje žiadny pevný limit výkonu v sieťach GSM a CDMA na rozdiel od v CDMA je možné pridať ako veľký prevádzka (theoratically) tak, aby šum stala neúnosnú. Dúfam, že tento popis pomohol v základnej uchopenie!

Dobrý článok o GSM je k dispozícii na rfdesign.com.It je k dispozícii vo formáte PDF na stiahnutie.

Nájdete veľa kníh o GSM a CMDA v rámci tohto webu. Hľadať veľmi starostlivo. Alebo sa môžete obrátiť v knihe bezdrôtovej komunikácie v Rappaport. To je veľmi pekný kniha pochopiť, o mobilný konceptu. Ak si chcete túto knihu, je v edaboard mieste spolu s jeho riešením mannaul

GSM je založený TDMA TDMA - čas Division Multiple Access), v čase pre zdieľanie užívateľom prístup kapely alloted - a CDMA (Code Division Multiple Access), používatelia sú priradení konkrétnej kód a budú mať prístup na kanál, na základe tohto kódu .... Mám pripojenie dokumentu programu Word nájdete cez to ... niektorí to, čo hovorí o základoch oboch pomocou diagramu ... tam sú niektoré softvérové packeges sú tu, ktorá sa pomocou týchto analýz ... povedzte mi, či u potrebovať podrobnosti týchto

Dovoľte mi pridať viac informácií o tom ... Nedávno som čítal v obchodnej magzine dnes podľa trhový podiel múdry GSM má viac suscribers potom CDMA ... a väčšina operátorov v Austrila a Brazília sú ešte presúva do GSM z CDMA ... CDMA je dobré pre rular oblasti ....

Všetky príspevky musia vyššie uvedené body. Ako získať body? Plz dajte mi vedieť.

Dobrý deň, len pomôže ostatným členským príslušných miest. Prečítajte si pravidlá fóra ..... Ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back