vysoký výkon Wilkinson moc delič

• Thread starter young.microwave.eng
  • Start date
Y

young.microwave.eng

Guest
Ahoj všetci hľadám poznať praktický ohľad na vysoký výkon deliče výkonu Wilkinson pre S-band frequencies.the moci je nejaké číslo okolo 3KW.would si prosím, pomôžte mi nájsť, že? Hlavné otázky sú moje? Môžem navrhnúť ho mikropáskového alebo páskové formáte? Ak áno, čo je approperiate substrát? aký je minimálna dĺžka mikropáskového alebo páskového vedenie uspokojiť amsulut maximálne hodnotenie substrátu? Vďaka vopred

Môžete použiť mikropáskového. Aká je vaša sila? Môžete použiť silný podklad a použitie high-power-hodnotenie odpor.

Môžete použiť mikropáskového. Aká je vaša sila? Môžete použiť silný podklad a použitie high-power-hodnotenie odpor.
uviedol, 3 kW ... že by som rád videl na mikropáskové! Vedela som si predstaviť niektoré vážne dymu prepustenie, ak všetko, čo nie je len dokonalá snáď niekto znalý môže vzdelávať nám všetkým ...... Volanie členom bigboss :) Dave

Môžem navrhnúť ho mikropáskového alebo páskového vedenie formáte
Videl som takéto návrhy v páskovým vedením, s masívnou aluminimum a vzduchové dielektrikum?. Centrum dirigent bol zahájený s príspevkami teflónu.

Ospravedlňujeme sa za ignorovať 3kW. 1. Môžete použiť vlnovod Magic-T. 2. Myslím, že 3kW je pulzný výkon, aký je váš priemerný výkon? 3kW špičkový výkon, to je 387V. Pre RO4000, elektrická sila je 31KV/mm. Povedzme, že vyberiete Alumina substrát s 2 mm, ktorý je 200V/mm.

Ahoj vďaka za vaše odpovede ÁNO 3kW je vrchol power.thanks na uhle mám obmedzenie na objem deliče a nemôžem použiť vlnovodu konštrukciu ako ja pracujem v pásme S a rozmer vlnovodu bude veľký. ao odpovede tony som si niektoré question.I 31kv/mm je pre rozdelenie substrate.If priemerný prúd mikropáskového je vysoká, je tam iná úvaha? napríklad musím nájsť nejaký tučný materiál a nájsť 50 ohmov alebo 70,7 ohmov viac širšie, než je obvyklé?

Áno, 31KV/mm je max hodnotenie. Ďalšie limity: 1. Tepelná: môžete vypočítať vloženie stratu deliče, potom môžete získať tepelnú energiu. Ako davenn povedal, príliš horúca možná svetlo. 2. VSWR: Každá nezhoda môže spôsobiť poškodenie u komponenty bloku, ako sú kondenzátory, vstupný konektor, výstupných konektorov a pod 3. Unbanlance: Ak je jedna zo zložiek deliče zlyhá, potom delič bude trvať polovicu príkonu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back