Vysoký prúd analógový multiplexer / prepínač

C

CMOS

Guest
Ahoj, ja som návrh digitálny IC Tester, pre ktoré som hľadal vysokým prúdom Analog Switch / Multiplexer dodávať VCC a GND na každý pin 24-pin konektor ZIF. Aj n môj protoypes som CD4051 (Analog Mux.) A CD4066 (Analog S / W), ale oni nedokázali dodávať prúd do niektorej integrované obvody, ktoré vyžadujú trochu vysoký prúdový odber, ako 74LS150. Oba tieto obvody majú Max. Súčasná kapacita 10 ma iba. Nechcem použiť tranzistory z priestorových obmedzení. Môže niekto navrhnúť dobrú Nízka cena, vysoká aktuálne 08:01 / 16:1 analógový multiplexer / prepínač sa súčasná kapacita> 30 mA dostupná v SO alebo TSSOP balíčky? Alebo iné návrhy k tomuto problému?

Dalo by sa použiť vysoký počet pinov mikrokontroléru pripojiť každý z kolíkov ZIF k mikrokontroléru pin. Potom, v softvér, môžete nastaviť silu PIN k VCC, krajiny kolík na zem a nechať ostatné Tri-uvedené, takže neruší. Zasahujú môže dodať 25mA v kolíky, môžete natiahnuť asi na 30 mA bez poškodenia. Možno, že ostatné procesory majú vyššiu kapacitu napájania. Predpokladám, že ste už pomocou mikrokontroléru tak, že by ste mali byť schopní využívať 40 pin UC a zahŕňajú všetky dostupné socket PIN a UC robiť všetky skúšky. Ak nie ste pomocou mikroprocesora, potom by ste mali používať len jeden pre distribúciu energie, pretože neviem o žiadnej non-UC IC, ktoré by mohli robiť svoju prácu. Alebo ísť FPGA ...

[Quote = cdallacosta] Predpokladám, že ste už pomocou mikrokontroléru tak, že by ste mali byť schopní využívať 40 pin UC a zahŕňajú všetky dostupné socket PIN a UC robiť všetky skúšky. [/Quote] Áno, som pomocou mikrokontroléru AT89S52. Ale jeho prístav nie sú tak silné ako to PIC. [Quote = Artem] použitie SMD tranzistor pole s viac tranzistorov na jednom čipe. [/Quote] Môžete mi prosím dať počet týchto polí? Viem, že len potopením typ poľa, ako ULN2003. Existujú nejaké sourcing ty taky?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back