Vysokú frekvenciu testovacieho signálu na jednosmerný prúd

G

Guest

Guest
Zdravím všetkých Potrebujem pomoc v nasledujúcej situácii. Musím aplikovať vysoké frekvencie (kHz) signál v motore DC pri práci. Takže, zároveň budeme mať na vinutia motora jednosmerný prúd zo zásuvky, a striedavého signálu, ktorý prišiel z AC zdroja. Aké sú vaše návrhy? Myslím použiť toroid s primárnej strane pripojený k zdroju striedavého prúdu, zatiaľ čo sekundárne je zapojený v sérii s vinutím motora. Je to dobré riešenie? S pozdravom Pendragon

Širokopásmové toroidný transformátor by mal fungovať .. Možno budete musieť pridať kondenzátor na strane DC v blízkosti slučky pre AC signál .. Ja by som sa spoliehať na jednosmerný zdroj je 0Ω výstupná impedancia .. S pozdravom, IanP

Aká je frekvencia a úroveň, ktorá sa vstrekuje? Je to pre backemf snímanie? Toroid budenie sa treba vyhnúť z dôvodu vysokej prúd motora. Môže byť vzduch gapped jadro bude potrebné.

Ahoj prúdu motora bude menej ako 2,5 A, frekvencia a testovanie bude rozdiel medzi 10 kHz a 50 kHz. Vďaka Pendragon

Aby som bol úprimný, nikdy som to. Môžete získať predstavu z patentov - Zadajte reťazec na Google nižšie: "+ zadný + + EMF v mieste vpichu: www.freepatentsonline.com" S pozdravom

Môžem vedieť, čo je zámerom vstrekovanie AC tak vysokú frekvenciu?

Ahoj, ja pracujem s lineárnymi pohonmi prešiel neochotou. Fázy motora indukčnosť Zmena parametrov s iniciátorom polohy a fázy prúdu. Z konečných prvkov softvérový nástroj, alebo experimentálne práce, je možné mapu L (i, x) byť získané. Môj nápad je zmerať indukčnosť a jednosmerný prúd, v reálnom čase, vedieť, kde je hýbateľom. Indukčnosť možno merať pomocou nízkej úrovni signálu AC. Priemerná hodnota zo signálu získaného vynásobením napätia na indukčnosti súčasnú pokročilú PI / 2 za výsledok úmerný indukčnosti. Ak niekto má záujem o podrobnejšie vysvetlenie, dajte mi prosím vedieť. S pozdravom

pokiaľ viem máte záujem o hodnote L snímku. BTW I dont tom, ako je pohon pod napätím, ale ak je to PEM - Podľa modulačné padajúce čas PWM je vykonané mimo drobných môžu byť lacné injekčný roztok, ak mikro nemá dostatočný výkon - jednoducho alebo výstupný PWM s výstupom 555 (555 začína zostupná hrana), kde 555 je kondenzátora zdroja napájania je modulovaný AC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back