Vysoké napájacie napätie

M

mohammadyou

Guest
Ahoj všetkým, chcem navrhnúť vysokého napätia napájania (asi 50kV DC alebo viac: P). Mohli by ste mi dať informáciu o tom (nejaké knihy alebo odkazy, ktoré sú užitočné)? Vďaka vopred

Aký je váš AC ......... takto vysokej dc budete musieť implementovať SMPS dizajnu (zvýšenie dizajnu )...... lineárne zdroje nemusí byť účinná ......

Vďaka za Vašu odpoveď môj vstupné napätie je 220V AC hľadám nejakú optimalizovaný dizajn (to dokážem s multiplikačný [diódu a kondenzátor], ale myslím, že to nie je dobré), som nemal žiadne skúsenosti v tejto oblasti.

Koľko súčasných potrebujete na výstupe ...... Myslím, že 50kV DC je veľmi vysoká od 220 Vac ...... [Url = http://www.poweresim.com/index2.jsp?LoadRecommendSystem=0] PowerEsim [/url] kontrolu odkaz môže nájsť niektoré veci súvisiace s vašou požiadavkou

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridal v 22:50 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 22:47 ----------</span></span>
[url = http://www.pocketmagic.net/?p=1497] Vysoké napätie napájania - 50kV "PocketMagic [/url]

Pomocou dióda / kondenzátor multiplikátory sú v podstate jediný spôsob, ako to urobiť. Alternatívou je použitie veľmi vysokého napätia cievky / transformátory, ktoré sú o niekoľko rádov ťažšie stavať, a nemusí ponúkať toľko výhod.

Ďakujeme, že vás o aktuálnej pomôcť výstup nezáleží na tom, pre mňa (a to iv uA je dosť, ale v skutočnosti som chcel nájsť najlepší spôsob realizácie)

Vážení priatelia, Hi Ak chcete navrhnúť vysokého napätia, mali by ste venovať pozornosť dôležité veci: 1 - bezpečnosť! Túto hodnotu napätia môže byť smrteľná, a to môže byť veľmi, veľmi nebezpečné, naozaj. A spôsob prevedenia: budeme stavať spínaný zdroj, napríklad pri usporiadaní Push-Pull (step up) k získaniu v napätí až do 5 kV. potom môžeme zvýšiť (násobiť), napätie multiplikátor Cockroft Walton, aby náš požadovaný napätie, rovnako ako a čo najjednoduchšie! Všetko najlepšie Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back