Vysoká rýchlosť posuvného registra

B

bageduke

Guest
Ahoj všetci, mám trochu zvláštny prípad presunu návrh registra. Môže mi niekto pomôcť? Tu mám dva vzájomne sa dopĺňajúce hodiny, kolísanie napätia 0-3.3V, a vnútornú logiku používa-6V ~ 6V, alebo dokonca vyšší, PMOS a NMOS prahová napätie asi 2,5 V (typ Strang procesu). Teraz som napríklad navrhnúť rýchlo posuvného registra, ktorý môže bežať na 54MHz alebo vyšší (až 108 MHz). Pretože tam je niekoľko sto posuvného registra boli použité v čipe, ak naozaj potrebujem čas na úrovni Shifter, existujú dve riešenia: 1) Pomocou jediného vysoký výkon hodín úrovni, radenie a využitie veľkého zásobníka po jeho, tak preto, že z tých stoviek posunu registre, kapacitná záťaž po vyrovnávacej pamäte bude obrovská a spotreba energie bude veľký. 2) Použite samostatné jednoduché hodiny úrovni posunu v každom posuvného registra. To môže znížiť výkon, ale úroveň radenie by malo byť veľmi jednoduché (pre usporiadanie územia), efektívna a rýchla. V opačnom prípade, je tam nejaký druh posuvného registra obvodu topoloy, že nie je potrebné na úrovni radiacej? Môže mi niekto pomôcť? Alebo niektoré obvodové architektúry sa vysporiadať s týmto problémom? Díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back