Vypínacia spätnej väzby zosilňovača v širokopásmovom LNA projektu

J

Julian18

Guest
Ahoj, je: Som currentlly podieľa na projekte širokopásmové LNA a základné CKT je skrat spätnej väzby zosilňovača, po prečítaní niektorých článkov a dokumentov, zistil som, niektorí autori predpokladajú zisk má byť - (gm-1/Rf ) / (1/Rf +1 / RL), alebo v prípade veľkých Rl, zisk = (1-GM * RF), kde RF je feebback odpor, RL je odpor záťaže a GM je transconductance tranzistora. Pomocou analýzy návratnosti pomer, môžem dostať rovnaký výsledok ako ten už citovaný len vtedy, keď predpokladám, že R je blížiace sa nule (čo znamená spätná väzba nie je suffiicient), čo je to za problém? môže niekto tu mi pôvod Pre získanie tohto zosilňovača TIA.

Dobrý deň, niekto chce mi dať nejaké informácie o tomto? Vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodiny 13 minút: [/color] [/size] niekto chcel, aby sa vyjadril k tejto téme?

Pls odkazujú na prílohu na zosilňovači skrat spätnú väzbu vysvetlenie. Je R séria je odpor k bráne pred Rf spätnú väzbu odpor. Myslím, že R je zanedbávaný prenosu ako sériový odpor bude nejako menší, než odpor spätnej väzby a príspevok na získanie DC je ignorovaný.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back