Vynaložených Gerber súborov z Allegro na továreň

R

ronf6co

Guest
Dobrý deň, práve som dokončil usporiadanie veľmi komplikované okruhu Allegro 16,3, ja posielam svojho Gerber do továrne, ktoré produkujú, že sa u všetkých vrstvách možno predstaviť. Theta mi poslal vo formáte PDF, ktoré vyžadujú všetky súbory formátu gerbers, ktoré potrebujú, a ja naozaj neviem, ako exportovať nič z toho. Ja som dodal PDF a hovorím súbory musím a budem veľmi appruciate Ak niekto môže mi povedať, ako exportovať tieto súbory: 1) LC1612D.gtl - horná vrstva Photoplot 2) LC1612D.gbl - spodná vrstva Photoplot 3) LC1612D. GTS - Top spájkovacia maska ​​Photoplot 4) LC1612D.gbs - Spodná spájkovacia maska ​​Photoplot 5) LC1612D.gto - Top kryť Photoplot 6) LC1612D.gbo - Spodná kryť Photoplot 7) LC1612D.gp1 - interná rovine 1 Photoplot 8) LC1612D. GP2 - Vnútorné roviny 2 Photoplot 9) LC1612D.gd1 - vŕtačka kreslenie Photoplot 10) LC1612D.gg1 - vŕtacie puzdro Photoplot 11) LC1612D.drl - NC vŕtanie Photoplot 12) LC1612D.drr - NC vŕtanie správy 13) LC1612D.ldp - vrstva pary Export súboru pre PCB 14) LC1612D.rul - DRC Pravidlá súboru exportu PCB 15) LC1612D - RoundHoles.txt - NC vŕtanie List 16) LC1612D - SlotHoles.txt - NC vŕtanie List 17) LC1612D.REP - Jednotlivé vrstvy používajú clony List 18 ) LC1612D.apr - clona 19) LC1612D.EXTREP - Gerber súbory rozšírenie správy 20) LC1612D.GTP - Top spájkovacie pasty Photoplot 21) LC1612D.GBP - Spodná spájkovacie pasty Photoplot

Skúste toto: [url = http://starredreviews.com/gerber-file-generation-in-allegro/7484/] Gerber tvorbu súborov v Allegro [/url] Môžete totiž Google Search vytvárať Gerber dáta.

Dobrý deň, opäť manufactore SAI, že nie je v mojich otline Gerber, v mojom vzhľade ja mám jeden v predstavenstve Geomtry / osnovy, ale i dont vidieť v Gerber a manufacotrer tiež môže niekto pomoct s tým? Ďakujeme!

pokúsiť sa overiť názov vrstvy v rozvrhnutie a skontrolujte, či ak generovanie Gerber dáta.

Dobrý deň ronf6co môžete pridať dosku obrys vo výrobe umenie tabuľku súborov ručne. 1. vypnúť všetky vrstvy viditeľnosti. 2. Zapnite obrys geomenty rady. 3. Prejsť na výrobu umeleckých pracovný stôl. 4. Vyberte jeden z, zložky umenie súboru (napr.: hore) 5. kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte Pridať možnosť. 6, Know predstavenstva obrys jeho pridaná. Umelecké zoznamu súborov generovať photoplot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back