Vyhovujúce sieť ovplyvňuje vyžarovací diagram?

K

kyjackchan

Guest
By som mal očakávať rovnaký vyžarovací diagram po vložení rôznymi zodpovedajúcimi sieť (MN) v prednej časti anténneho vstupu? hovorí v krajnom prípade, keď je moja MN a antény produkujú blízko 'zkratovaným Hasičské vstupné impedanciu, tak by som vidieť rovnaký vyžarovací diagram, ale s extrémne nízkym ziskom?

Ak váš prenosové vedenie nie je vyžarovať by mala byť žiadny vzor tvar rozdiel. K dispozícii bude viac energie dosiahnutie anténu v niektorých prípadoch v porovnaní s ostatnými, a to meradlo všetky body na vzore o rovnakú sumu.

to by určite vplyv na zisk antény, ale nie je nutné si RP

THX za odpovede, preto som požiadal tu bol taký, že vzhľadom k argumentu, prečo študenti (a ktoré boli uverejnené v mnohých dokumentoch IEEE) sa stále potýka s výstupom "dobrý návrat výnosov na anténe sám? prečo nie navrhnúť anténu tým, že jednoducho pri pohľade na vyžarovací laloky a zápas anténu pomocou MN potom? Môžem sa len domnievať z nasledujúcich: 1) útlmu v zodpovedajúcej sieti, 2) pásma požiadavku, 3) náklady na zodpovedajúce siete (čiapky, tlmivky na 6GHz) je nejaké ďalšie obavy o dobrú návratnosť stratu antény ?

Dobrý deň. Všetko, čo vyžaruje, ak používate zaškrtávacie sieť. Zodpovedajúce sieť nemá vplyv na štruktúru (pokiaľ nie je sieť vyžaruje sám). Anténa môže včela považovaná za komplexné impedancia s reálnou a imaginárnu časť. Reálna časť tejto impedancia zodpovedá vyžarovanej energie. Problém je nasledujúci: v prípade, že impedancia antény je takmer úplne imaginárna, napätie a prúd sú takmer 90 ° von fázy. Aby bolo možné prenášať nejakú energiu, budete potrebovať veľmi vysoké prúdy a napätia. Veľmi vysoký podiel vás moci je jalový výkon. To je niečo, čo by ste chceli Avoid. F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back