vstavaný systém pomocou ramena

B

bandung85

Guest
Ahoj všetci, teraz robím projekt základne na ARM čip (bez použitia eval doske) a plánujeme jeho využitie ARM11 čipu. pre prvú fázu, mojím cieľom je rozhranie s ADC n radio transciever. Moja otázka / problém, 1. Neviete, ktorá spoločnosť predávať ARM11 čip iba 2. má niekto používal RVDS4.0 (nástroje pre ARM) 3. čo je najlepší softvér pre návrh dvojvrstvové PCB díky moc chlap

OrCAD musí byť dobrý softvér pre návrh usporiadanie PCB .. Môžete získať čipy ako také od dodávateľov za samozrejmé .. skúste munície systémy a vstavané systémy Riešenie v Bangalore ..

Vďaka kámo, ale stále nemôžete nájsť čip predajcu. Už som Skúste hľadať na Freescale, Atmel, NXP n atď, ale nič nebolo nájdené.

Nemôžete sa vyskúšať niektoré webové stránky, ako digikey.com si môžete objednať čipy sám? Máte konkrétny ARM11 chip na mysli .. Môže tu byť mnoho variantov rovnakou architektúrou ... povedz mi, že by som mohol byť schopný vám pomôcť ..

vďaka moc gooofy871. Len som sa alook na internetových stránkach, ale zdá sa, že nie čip chcem a potom už sklade. Možno, že môže u alook na tomto odkaze a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back