vrchol-k-špičková hodnota výstupu v poklese bufferu obvode, prečo?

F

flysnows

Guest
V simulácii pufra obvode, zistil som, že vrchol-k-špičková hodnota produkcie je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon vyrovnávacej pamäti?

vďaka.

Môžete prosím odošlite buffer okruhu ...

jedna hlavná vec je výstup z bufferu sa bude rovnať vstupné len vtedy, keď zisk je 1 a tam by mohlo byť nejaké odpory a poklesu napätia v obvode, ktorý by mohol byť zabrániť tomuto od udalosti ....

flysnows Napísal:

V simulácii pufra obvode, zistil som, že vrchol-k-špičková hodnota produkcie je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon vyrovnávacej pamäti?vďaka.

Je to železničnej dopravy na železničnej vstupný / výstupný buffer?
Ak nie, tam sú obmedzené vstupné / výstupné rozsahy napätia.

Možno si okruh dc bod má sth.zle, keď pošlete vstupný signál, skontrolujte, či tranzistor pracovné podmienky.

Keď sa u mať pripojenie ur operačný zosilňovač v jednote konfiguráciu, ktorú vytvára ako nárazník a keď dáte na prechodný pozitívny signál na terminálu a pokladnice výstupného signálu na výstupe, či už ste mali dostať výstup hojdačka takmer rovnakú amplitúdu ako vstupný hojdačka alebo len o niečo menej.Ak váš výstupný signál je oveľa menšia ako vstupný signál, potom sa s najväčšou pravdepodobnosťou váš operačný zosilňovač přeběhu je veľmi nízka, čo obmedzuje výstupná amplitúda signálu oproti vstupu.Môžete potvrdiť túto vstrekovaním prechodný signál na vstupe s nižšou rýchlosťou, dovoľte povedať, 100Mbps a vidieť výstup amplitide.Takže, keď vidíte, že ur výstupná amplitúda je rovnaká ako vstupná hojdačka pri nižších otáčkach, ktoré potvrdí, rýchlosť přeběhu je problém.Môžete zlepšiť rýchlosť přeběhu svoje operačné zosilňovače s tým incerasing dc ovplyvnenia existujúce alebo znížiť kapacitná záťaž.Pls check niektoré zo svojich analógových design knihu o tom, ako zlepšiť rýchlosť přeběhu.

flysnows Napísal:

V simulácii pufra obvode, zistil som, že vrchol-k-špičková hodnota produkcie je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon vyrovnávacej pamäti?vďaka.

Myslím, že existujú dve možnosti.

Po prvé, váš vstup alebo výstup nie je železničnej dopravy na železnicu.

Po druhé, vaša otvorenej slučke, zisk, nie je dostatočne veľká, čo znižuje zisk uzavretej slučky a príčiny chýb @ výstupu.Pre viac informácií navštívte tieto stránky.
http://www.maxim-ic.com.cn/appnotes.cfm/an_pk/1094

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back