E
E-goe
Guest
Ahoj, ja môj súčasný projekt som navrhnúť analógový výstup zosilňovača riadiť off chip capactive zaťaženie okolo 15pF @ 75MHz. Teraz chcem čo najviac integrovať parasitics ako je to možné v mojom testbench. Tak som začal vidieť, čo je skutočne dôležité. Prišiel som s týmto významným parasitics balíček súvisiace. 1. Bondwire vlastnú indukčnosť 2. Trace vlastné indukčnosť (signál stopy vnútri obalu) 3. stopy na 4 krajiny kapacitu. stopy sledovať kapacitu 5. Trace sledovať vzájomné indukčnosti Ako posledný balíček nie je určený ešte musím mať odhad všetkých parametrov. Tiež si nie som istý, že obalový dizajn domu dám všetky tieto parametre, aj keď požiadavka na ne ... Takže to niekto máte nejakú relevantné modely / Informácie predpovedať tento druh informácií? Ďalšia otázka, ako môžem overiť, či balík dodávateľ môže dať hodnoty všetko parametre, ak tieto hodnoty sú správne. Prostredníctvom 3D EM (Elektromagnetický) simulátor? Každý, kto z vás má nejakú expercience s tým? Aký typ simulátora ste použili? Vďaka, E-Goe