Vplyv chvenia na hodinách časovanie

• Thread starter spartanthewarrior
  • Start date
S

spartanthewarrior

Guest
Zdravím všetkých, môže každý subjekt, povedzte mi, ako Jitter vplyv na hodiny časovanie a čo všetkých možných riešení, musíme na ich odstránenie.

Vážení Dude, Hope u vedieť, čo je chvenie, pridaním nárazníky U môže znížiť jitter buffer bude ukladať dáta dočasne a potom znovu prenášané on v rýchlosti vstupného signálu. Santu

vibrácie je 2-typ 1. Cyklus kolísanie - čo je potrebné starostlivo zvážiť 2. obdobie chvenie - málo ps zmeny v období hodiny. nie je veľký vplyv na načasovanie oboch sú spôsobené PLL, ktorý generuje hodiny. Tie môžu byť modelovaná clock_uncertainty jasne

Ahoj, môže nervozita možné znížiť hodín obdobie vedúce k porušeniu nastavenia. Predpokladám, že sa u jitter 0,5 a po dobu 4 hodín. Potom je tu možnosť, tat hodiny doba skrátená na 3 dostane. tj 0,5 * 2 (v prípade 2 je účinok chvenie je potrebné zvážiť pri nábežnej hrane a zostupné hrane hodín), a tým nastavenie časové nároky, je veľmi ovplyvnená. Myslím, že nervozita sú spôsobené oscilátor zariadenia a nemôžu byť kontrolované, a preto u ktorej je zahrnúť do zoznamu obmedzenia. Pozri rabaey textu pre viac informácií ABT chvenie thnx

[Quote = spartanthewarrior] Zdravím všetkých, každý subjekt, povedzte mi, ako Jitter vplyv na hodiny časovanie a čo všetkých možných riešení, musíme na ich odstránenie. [/Quote] Vaša otázka by bolo lepšie, keby ste meaned Skew

Niekedy, hodiny vyrovnávacej pamäte predstavuje jitter, taky. Takže hodiny distribučná sieť je veľmi dôležité. Pokiaľ je mi známe, hodiny distribučnej siete je ručne vyrezávané niektorých CPU prevedení s vlastným pohonom a GND dirtribution a vankúšiky.

Hodiny Jitter Príčiny porušenie nastavenia, pretože minimalizuje Jitter Hodiny Hodiny období. V posedge z hodín i na posedge Next hodiny, ktoré nakoniec sa zníži doba období. Je to tiež ďalšie efekty Hodiny období tiež. Môže to byť možnosť, že Jitter bude pre dve rôzne periódy hodín Je to hodnota je neisté na dvoch rôznych obdobiach hodiny. V krátkej spôsobuje Set-Up porušovania ľudských práv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back