Vplyv brány XOR na tomto okruhu? Prosím, pomôžte!

C

cadenceUK

Guest
Mohol nerozhoduje 1 detail o fungovaní tohto obvodu? osobitného vplyvu brány XOR a transisters!

je d CKT 2 oveľa cmplicated? aj JST spýtal Baran o / p XOR bude mať vplyv na hlavné O / P? Mám na mysli .. bude transister ton zapnutie / vypnutie v závislosti na DO / p XOR?

Čo je trojuholník súčasťou vstupy AB? Trojuholník s jedným vstupom? Prečo nízka úroveň vstupných signálov je 1V (nie je 0V).

Myslím, že o / p brány určite ovplyvní celkový out dal myslím, že som ich asi to, čo komplikuje

Zložka tringle je XOR brána a chcem zvýšiť jednotku v obvode v prípade opačnom bit patteren! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 37 sekundách: [/color] [/size] a trianlge s jedným vstupom je jednoduchý buffer / menič! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minúta: [/color] [/size] plz prevziať nízku úroveň ako 0 voltov! ako som dal tieto 2 výrobky len preto, aby opačnej vstupy! Vďaka!

Chcem zvýšiť jednotku obvode v prípade opačného bit patteren!
Myslíš, že chcete zvýšiť na vysokej úrovni vodičský schopnosť XOR? Vzhľadom k tomu, pre opačný XOR vstupné vzor výstup je HIGH.
jednoduchý buffer / meniče
Čo presne: Buffer alebo menič? Pufer na rozdiel od meniča má opačný logiku.

[Quote = FOM]
Chcem zvýšiť jednotku obvode v prípade opačného bit patteren!
Myslíš, že chcete zvýšiť na vysokej úrovni vodičský schopnosť XOR? Vzhľadom k tomu, pre opačný XOR vstupné vzor výstup je HIGH.
jednoduchý buffer / meniče
Čo presne: Buffer alebo menič? Buffer na rozdiel od meniča má opačný logiku. [/Quote] Ahoj FOM, Vďaka za Vašu odpoveď. Chcem zvýšiť jednotku celého obvodu (ako je znázornené) v prípade vysokej úrovne výstupu XOR! EG: Ak vstup XOR je vysoká 2. (menič) transisters zvýši jednotku obvodu. Ak je nízka, bude iný menič (tranzistor) fungovať, ale jediný trianlge (transister bude fungovať)! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 35 sekundách: [/color] [/size] Je menič! Je nám ľúto, fr termín vyrovnávacej tu! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodinách 37 minút: [/color] [/size] Prosím pomôžte: (jeho posledný deň môjho projektu: * (

Môžete sa pripojiť výstup meniča XOR výstupu. Menič má ako pull-down a pull-up tranzistor a stav z nich závisí na vstupe striedača jediný, ale stav XOR závisí na oboch logických signálov. Takže pre niektoré kombinácie Yiu dostane skrat výstupné podmienky s vysokou žľabu prúdom. Ak chcete zvýšiť vodičský schopnosti, prečo nie je možné vložiť 2 veľkoformátovú meniča. Ďalšia vec: pre štandardné logické CMOS procesu je nemožné obe PMOS a NMOS byť izolované v rovnakom čase. Myslím ojedinelých, kedy možno nwell alebo PWELL byť izolované a pripojený k zdroju každého tranzistora.

Vážení FOM, ďakujeme za vašu pomoc. Snažil som sa kontrolovať vytiahnuť a strhnúť z iného obvodu meniča na konci (z transisters) s mojím XOR brány. Avšak, od vás odpovedať zdá sa, že môj okruh je v poriadku. Budem potrebovať vašu pomoc znovu myslím! Musím rozdeliť ovládač do polovice! 1 je trianlge symbolom meniča druhý je menič schéma by transisters. Teraz chcem výstup pre pohon 1 meniče v prípade rovnakom dátovom patteren ale chceme druhej menič (transister schematicky) pre zvýšenie jednotku pridaním ho v prípade opačného bit patteren. Ospravedlňujem sa za moje angličtina a nedostatok vedomostí o tom, ale aj naliehavo potrebujú vašu pomoc dnes .. ako to je môj posledný deň projektu .. Vďaka!

Ospravedlňujeme sa, ale nemôžem pochopiť logiku vášho zariadenia. Môžete uviesť pravdivé tabuľky nasledovne: IN1 IN2 Out 0 0? (Slabá) 0 1? (Silná) 1 0? (Silná) 1 1? (Slabá)

Hi FOM! Thx fr ur rýchla odozva. Už rozdelená menič na dve časti. Povedzme, že H do X + Y Teraz chcem X + Y fungovať, keď výstup XOR je vysoká. tj v prípade vstupu = 0,1 alebo 1,0 (naproti) Inak iba X (symbol trojuholníka 1.) bude fungovať a Y (menič s transister!) nebude. tj v prípade vstupu = 0,0 alebo 1,1 (rovnaký) Mnohokrát ďakujem za vašu pomoc! Toto je posledný deň môjho projektu a budem hovoriť wid moja Vedúci práce za 2 hodiny! Tu je pic môjho CKT! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minúta: [/color] [/size] a to je okruh som m úpravou!
21_1189501465.gif

Ale ja nie som úplne istý .. ! XOR dáva výstup len na opačnej patteren v mojom okruhu! Avšak tento okruh, ktorý im snaží zmeniť nie je! Som nahradiť tento XOR O / P obvod s
59_1189511695.gif

Nemusíte XOR. Musíte Obeť signál by mal byť na chrbte, a ak Agressor je oproti miestu schopnosti obete meniča je HIGH. Vy máte to. Prečo potrebujete XOR.

XOR skontroluje patteren! Ak sú naopak až potom pridá druhý menič zvýšiť hnacie stregth! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minúta: [/color] [/size] XOR a Pravdivostná tabuľka uvedené vyššie, je pre riadiaceho obvodu, ktorý kontroluje opačný bit patteren! A ak Vstupné patteren sa nachádza oproti ... hten pridáva druhý striedač s prvou väčšou hnaciu silu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back