VP7631T stereocoder Národný

M

multanova51

Guest
Mám stereo kóder VP7631T

Okrem klasických FM stereo je možné použiť pre VerkehrsWarnfunk (predchodca RDS používaných v automobile rradio).

Funguje okrem okrem audio sine oscilátora, ktorý delvers pripnutý signál.
Je viac tapezium tvare sínusovej výstupné.
Myslím, že to má čo do činenia s regulačný systém na palube, ktorý používa svetelná závora-lampou kombinácie.Je japonský druh Moririca MCL-713B.
Oscilátor sám používa NEC C55A čip.Nepodarilo sa nájsť žiadne údaje oboch vecí.

Je tu niekto okolo majú schému kodéru VP7631T z národnej alebo Moririca / NEC zariadenie bolo uvedené vyššie?

S priateľským pozdravom

od Mike

http://www.surplussales.com/sitemap2/alphalisting.html [/ img]
[/ Img]

Som sa stretol práve tento problém, a som chýbajúce manuál a schémy príliš.
MCL-713B je fotorezistor-lampou kombinácie.Len som opravoval mojej stanovenej otvorenie lampa-LDR zariadenia na lampu strane, a odstrániť malé rozbité lampy.Nahradený vysokým leskom LED Avogado HLMP-CM26 zelenú farbu.Dajte odporom 680 ohmov v sérii a skontrolujte polaritu napätia na lampy prvý.Jedná sa o napätie DC, ktorý sa pohybuje medzi 0 a 20 voltov.Ich je trimpotmeter na palube signálu AF, kde je "nastavenie 7 voltov": zase to potenciometer do generátor produkuje signál na 1 kHz pre modulácie výške 100% všetkých potenciometre na prednom paneli sa obrátil na max .. som vložil trimpotmeter "Výstupné napätie prispôsobiť" na palube AF na max ..Napätie dodávané LED-680 Ohm kombinácia je 6 voltov na 1 kHz, 8 voltov na 10 KHz v mojom prípade.Takže tam je ešte dosť "svetlá výška" pre obvod poskytnúť potrebné negatívnu spätnú väzbu.Skreslenie generátora AF meria okolo, 12% na všetkých frekvenciách (400-1kHz-6.3 a 10 kHz).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back