Vo fáze s OZ v bandgap referencie

[Quote = winsonpku] mohol by ste vysvetliť, druhé vydanie v detailoch? Nechápem nízke Vdsat môže znížiť offest z operačného zosilňovača [/quote] Predpokladajme, že diffrence z 'di' v diff-pair prúdy kvôli nezhode. To sa prejaví na vstupe ako I / P OFFSET = 'di / GM. Tu "GM" je "g" o diffpair. Takže s nízkou kompenzáciu "GM by malo byť viac, tj pre danú" ID ", by mal" vdsat "nízke. (Pozri Baker, Lee, Boyce). Dúfam, že som schopný robiť môj názor jasný. S pozdravom

Vďaka za vaše vrelé vysvetlenie. V skutočnosti si myslím, že znížiť posun operačný zosilňovač, biger GM vstupu tranzistora je presnejší než nižší Vdsat. [Quote = IPSC] [quote = winsonpku] mohol by ste vysvetliť, druhé vydanie v detailoch? Nechápem nízke Vdsat môže znížiť offest z operačného zosilňovača [/quote] Predpokladajme, že diffrence z 'di' v diff-pair prúdy kvôli nezhode. To sa prejaví na vstupe ako I / P OFFSET = 'di / GM. Tu "GM" je "g" o diffpair. Takže s nízkou kompenzáciu "GM by malo byť viac, tj pre danú" ID ", by mal" vdsat "nízke. (Pozri Baker, Lee, Boyce). Dúfam, že som schopný robiť môj názor jasný. Ide o [/quote]

Takže, potrebujem väčšiu veľkosť rozdiel-pair, pretože GM musí byť väčšia, nie?
Áno, máte pravdu!, Shaq winsonpku, súhlasím s vami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back