Vo fáze s OZ v bandgap referencie

S

shaq

Guest
Vážení, Je dôležité, aby vo fáze s OZ v bandgap odkaz? A ja chcem vedieť, čo je najdôležitejšie OZ v bandgap referencie. Plz daj mi ďalšie návrhy. Díky moc!

Fáza magin je nutné. Zisk je dôležité zabezpečiť, aby napätie na kladné a negitive vstupné svorky sú rovnaké, taky. a ďalšie PSRR je tiež dôležitý pre bandgap napätie undepending na napájacom napätí, myslím.

Nemyslím si, že vo fáze, je dôležité, aby operačný zosilňovač použitý v bandgap. preto, že je takmer bandgap dc obvodu a jednosmerné zosilnenie a ofset OZ možno dôležitejšie. [Quote = Shaq] Vážení, Je dôležité, aby vo fáze s OZ v bandgap odkaz? A ja chcem vedieť, čo je najdôležitejšie OZ v bandgap referencie. Plz daj mi ďalšie návrhy. Díky moc !!!![/quote]

Myslím, že vo fáze je dôležité stabilizovať bandgap referenčného systému.

Oh my! Niekto hovorí, že vo fáze nie je dôležité, hovorí ďalšie dôležité. Ktorý z nich je správna? Som tak zmätená.

Nemyslím si, že vo fáze, je dôležité, aby operačný zosilňovač použitý v bandgap. preto, že je takmer bandgap dc obvodu a jednosmerné zosilnenie a ofset OZ možno dôležitejšie. Ahoj Po prvé, pre všetky systémy so spätnou väzbou pracovať správne, musí byť stabilný, inak sa chcete oscilátora, alebo niečo také! Pre prípad bandgap, DC zisk, offset a PSRR sú veľmi dôležité parametre okrem ohľadom stability. Dúfam, že to pomáha! ide, jordan76

[quote = winsonpku] Nemyslím si, že vo fáze, je dôležité, aby operačný zosilňovač použitý v bandgap. preto, že je takmer bandgap dc obvodu a jednosmerné zosilnenie a ofset OZ možno dôležitejšie. Ahoj Po prvé, pre všetky systémy so spätnou väzbou pracovať správne, musí byť stabilný, inak sa chcete oscilátora, alebo niečo také! Pre prípad bandgap, DC zisk, offset a PSRR sú veľmi dôležité parametre okrem ohľadom stability. Dúfam, že to pomáha! ide, jordan76
Vďaka za váš návrh!

Iné ako návrhy jordan76 je mi dovoľte pripomenúť, že vstupné stupeň prispôsobenie tohto operačného zosilňovača je vždy na prvom mieste zoznamu, pretože sa jedná o jeden donimant faktorom rozšírenia výstupného napätia. Bavte

Tu mám trochu quetion, ktorý je, ako minimalizovať vos na operačný zosilňovač v bandgap referencie obvode.

Vo fáze je dôležitý parameter pre operačný zosilňovač. Ak nemáte designu dobre, operačný zosilňovač oscillate.AZ môže znížiť offset napätie.

[Quote = iocx] vo fáze je dôležitý parameter pre operačný zosilňovač. Ak nemáte designu dobre, operačný zosilňovač oscillate.AZ môže znížiť offset napätie. [/Quote] Vážení iocx, čo je "AZ"?

Dobrá zhoda v rozvrhnutie znížiť offset Okrem toho štarte je dôležité

Pre každý systém, stablity je dôležitá, ale keď si uvedomíte, že je potrebné sa uistiť, ktoré slučky, ktoré považujete za.

Nezaujíma sa hod operačný zosilňovač ale dbajte na hod slučky

[Quote = eng_Semi] To je jedno s hod operačný zosilňovač ale dbajte na hod slučky [/quote] Nemusíte sa starať o PM, ale BJT?

Ahoj hod OZ samo o sebe nie je tak dôležité, ale premiéra celého cyklu je potrebné starostlivo zvážiť, aby sa zabránilo kmitanie. Tiež PSRR na operačný zosilňovač by mal byť čo najvyššie, rovnako ako u môžu získať nezávislý zdroj BG referencie. a keď ur dodáva RF obvody, ktoré sú citlivé na hluk u mali konzumovať väčší prúd v BG operačný zosilňovač, aby sa minimalizovalo výstupný šum. Tiež nesúlad operačný zosilňovač by mal byť čo najviac u ktorej je možné usporiadanie a okruhu úvah.

Myslím, že "AZ" znamená auto-nula techniky na odstránenie DC offset napätie. Môžete hľadať viac informácií v časopisoch IEEE či Google na webe. ide, jordan76

Chopper stabilizácia môže tiež znížiť offset napätie operačného zosilňovača.

[Quote = Shaq] Tu mám trochu quetion, ktorý je, ako minimalizovať vos na operačný zosilňovač v bandgap referencie obvode. [/Quote] rovnaké techniky, ktoré sa vzťahujú na OZ platí aj pre bandgap. Niektoré z nich: 1. spoločné ťažisko usporiadanie vstupných rozdiel 2-pair. Nízka VDsat pre vstup rozdiel-pair. 3. Dimenzovanie druhej fáze vstupu TR. A prvá etapa TR zaťaženie v pomere ich prúdov. S pozdravom

Mohli by ste vysvetliť druhú otázku údaje? Nechápem nízke Vdsat môže znížiť offest z operačného zosilňovača
Zdravím všetkých, keď ur napájanie RF obvody, ktoré sú citlivé na hluk u mali konzumovať väčší prúd v BG operačný zosilňovač, aby sa minimalizovalo výstupný šum.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back