Voľba vedenia v usporiadaní: dlhá alebo kratšia, ale s prepojkou

N

nmmu

Guest
Ahoj priatelia, teraz som robil rozvody v rozvrhnutie ... Mám problém v kabeláži kritických signálov, či by som mala používať dlhé vedenie alebo kratšie vedenia, ale musí použiť jumper . ktorý z nich je lepší? môže mi niekto pomôcť .. Ďakujeme, že ste ...

Môžete ísť na dlho vedenie, ale nie príliš dlho ............. Poznámka - dlhé vedenie môže spôsobiť problémy, ak tak rozhodne antény o dĺžke riadne a medzi vami je možné použiť vyšší kovov. Tiež si spomínam - zvýšiť šírku a vzdialenosť kovových drôtov len lepšie výnos. a ak je signály rýchle prepínanie signálov , potom je treba mať šírku a rozostup asi 3 krát na minimum.

[Quote = nmmu] Ahoj priatelia, teraz som robil rozvody v rozvrhnutie ... Mám problém v kabeláži kritických signálov, či by som mala používať dlhé vedenie alebo kratšie vedenia, ale musí použiť jumper . ktorý z nich je lepší? môže mi niekto pomôcť .. Ďakujeme, že ste ...[/quote] Myslím, že je otázkou, ako dlho je dlho a ako krátka je krátky? Všeobecne možno povedať, že je najlepšie, aby drôty krátke, filtrovať a preč formy rušenia žiariča (napr. transformátory).

dlhé vedenie je asi 90um a krátke vedenie je 40um .. tak to asi polovica z dlhšia.

Použite prípustné vyšší kovu. A ak tento signál je citlivá, s tienením. Výpis usporiadanie a kontrola.

[Quote = stuck_adc] sa môžete vydať na dlhé vedenie, ale nie príliš dlho ............. Poznámka - dlhé vedenie môže spôsobiť problémy, ak tak rozhodne antény o dĺžke riadne a medzi vami je možné použiť vyšší kovov. Tiež si spomínam - zvýšiť šírku a vzdialenosť kovových drôtov len lepšie výnos. a ak je signály rýchle prepínanie signálov , potom je treba mať šírku a rozostup asi 3 krát na minimum. [/quote] Prečo zvyšuje šírku a vzdialenosť kovových drôtov môže získať lepší výnos?

ICreasing kovové vzdialenosť môže znížiť capcaitor medzi susednými kovu. Obchodnom registri = ΔC * delta. O drôt zvýšenie signál šírku je to len znížiť odpor vodiča. Najúčinnejšia je použitie sheilding AC krajine (VCM, VREF alebo AGND) riadku uprostred, ale zvýši parazitné kondenzátor na zem AC. Takže musíte kompromisu parazitárne a presluchov. Tienenie vedenie by malo lepšie ja, použité, Don, t zdieľanie s ostatnými na okruhu vo vnútorných chip.Example: použitie AGND as sheiling line, táto linka je použiť len pre sheilding vo vnútornom, sa pripojiť do obvodu AGND PAD. a mal by pridať nejaký kondenzátory medzi tienenia a AGND AVDD. Pridajte sheilding linku a kryt krúžok musí byť opatrní. Ak chcete pridať náhodné zvýši hluk pár.

Ako pridať kondenzátor medzi sheilding AGND AVDD? obvykle to, čo hodnota kondenzátora, pretože vieme, že kondenzátor sám si veľa miesta.

pridať kondenzátor medzi sheilding AGND AVDD u PAD, Iste vnútorný priestor bez pridania kondenzátorov.

Prečo zvyšuje šírku a vzdialenosť kovových drôtov môže získať lepší výnos?
Ak vychádzame kovových drôtov s min pravidiel, potom je často veľa voľného miesta medzi, a to je nejednotné, a ak tento priestor je dostatočne veľký, potom v čase výroby ecthant bude viac na tomto mieste ... čo nie je žiaduce ........... Pre vyriešenie tohto problému: - výrobná jednotka pridáva niektoré ostrovy plávajúce medi (proces známy ako CMP). Okrem tejto príčiny parasitics. môžeme vyriešiť túto vec pri kreslení usporiadaní samo o sebe, tým, že zväčšia šírku a medzery, tj čo najlepšie využitie dostupných oblastí, .... ale tiež pomáha pri stanovení min. Hustota chyby. Tým, že nebude potrebné pridávať meď ostrovy, a tak znižuje parasitics a zároveň incresing výnos. to, čo naozaj pomáha na menšie rozmery, ako 90nm a 65nm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back