VLSI Pracovné príležitosti v Noida

1

111111

Guest
Ahoj všetkým, naša firma hľadá dobré candiudates s 1-6 roky skúseností v overovania VLSI (IP Development) pole. Zaslať životopis na mňa, či záujem Profil: Známa s Verilog alebo SystemVerilog Bus Protocol znalosti vhodné (nie povinné), vishalvartak@indiatimes.com

Ahoj .............. Aj hav 9 mesiacov v VLSI exp ... im dobrý v programovaní. Môžem požiadať o túto prácu ...

Ahoj, ja som M.tech (VLSI) 2007 pre študentov passout, dokončil môj course.but som urobil REAL TIME OBRANY projekt aplikácie (Verilog kód) v Spoločnosť obrany na 9 mesiacov ňu som dobrý v Verilog coding.can môžem prihlásiť?

Ahoj 111111, prosím, ísť cez môj profil. pls dopredu, ak je to vhodné

Ahoj Javed, uveďte v životopise, ktorý jazyk a simulátor, ktorý ste použili v rôznych projektoch ste spomenul. Tiež dve veci, ktoré musíte pamätať: 1) by ste mali byť ochotní sťahovať sa do Noida, ktorý je v severnej Indii 2) by ste pracovať na overovanie a nie v dizajne. Takže v hornej časti vášho životopisu by nemala mať slová ako VLSI designu a vstavaných systémov, ale overenie. Ak máte záujem, môžete mi poslať svoj životopis s vyššie uvedenými zmenami. Pošlite mi na môj e-mailovej adresy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back