VLSI príležitosti v Hyderabad

T

Tan

Guest
Dobrý deň, priatelia, som urobil môj PG diplom v digitálnom návrhu systému z Pune University.I pridal svoj životopis do naukri.com a monsterindia ... som nedostal žiadnu odpoveď, takže far.Could niekto prosím, dajte mi vedieť, či tam sú nejaké príležitosti v Hyderabad v tejto oblasti? Vďaka Tan

tam je asi 25 firiem pracovných VLSI, môže u navštíviť IT Park osobne všetko najlepšie

Ahoj Priya, Ďakujeme za vašu reply.Can dáte mi meno spoločností pôsobiacich v Hyderabad, a ak je to možné, môžete poskytnúť referencie. čaká na vás odpovedať. Vďaka ešte raz Tan

Tie Din "máš prácu cez kampusov? Tentoraz PU mal dobré umiestnenie. Tak ako tak, teraz je to naozaj ťažké sa dostať prácu, čo, že certifikácia sotva pridáva do svojho employablity faktora. Skúste nejakú čerstvejšie otvorení, udržať kontrolu Osviežovač pracovných miest pre Indiu / hyd. Good Luck!

Tie Din "máš prácu cez kampusov? Tentoraz PU mal dobré umiestnenie. Tak ako tak, teraz je to naozaj ťažké sa dostať prácu, čo, že certifikácia sotva pridáva do svojho employablity faktora. Skúste nejakú čerstvejšie otvorení, udržať kontrolu Osviežovač pracovných miest pre Indiu / hyd. Good Luck! Dobrý deň, som nedostal svoje miesto .. Môžeš byť jasnejšie, prosím ...

tam je asi 25 firiem pracovných VLSI, môže u navštíviť IT Park osobne všetko najlepšie
hai môže u pls ttel mi hw 2 pozri naše príspevky vo fóre

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back