vlnová dĺžka pre pulzný oxymeter

R

rina_1220

Guest
Ahoj všetci. Potrebujem vybudovať pulzný oxymeter pre svoj záverečný projekt na vysokej škole, ale stále mám pochybovať o vlnových dĺžkach sa tieto vlny musí byť nutne na 660N červená LED a 910nm pre IR LED? Mám 875nm vlnová dĺžka IR LED tu. Bude to v poriadku? Vďaka za pomoc Aw. A čo fotodiódy? Alebo mám použiť fototranzistory miesto? Čo je lepšie? ešte raz vďaka

Komerčné senzory sú na jedno použitie, požiadať dodávateľa, aby darovať snímač Vám za štúdium

Rád by som, aby sa snímač príliš ... Je to len otázka na prvý pokus. Mohol by niekto, kto už pracoval s tým mi pomôcť, prosím? Ako som videl obvod snímača sa zdá byť jednoduché. Môj problém je práve s vlnovou dĺžkou svetla LED diódy.

Ahoj ďakujem. Mám nejaké fototranzistory, niektorí 660N červená LED a niektoré 940 nm IR LED tu. Snažím sa, aby môj senzoru pracovať zajtra. Dúfam, že to funguje =)

Hye ... lm študent. Nevadilo by vám, zdieľať so mnou, čo u komponenty použité na výrobu snímača? podrobnejšie a typové označenie, ak u dont myseľ .. LM nie je moc dobrá pri výbere vysielač a fotodiódy>.

Vďaka za odkaz ... : D Môžem chcete použiť HOA1397-002 Reflexná snímača? http://sensing.honeywell.com/index.cfm?ci_id=140301&la_id=1&pr_id=152790 toto je infračervené emiter aj prijímač .. ale červená LED dióda .. to u nejaké návrhy? l robil tlkotu srdca monitora pomocou tohto snímača .. Ak je to možné chcem použiť rovnaký snímač s trochu naviac. Ak je to možné la ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] er .. Ospravedlňujeme sa za zlé anglickej ... Dúfam, že u LM môže pochopiť, čo sa snaží povedať ... (-_-")

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back