Vizualizácia magnetické pole

J

jackthecrack

Guest
Ahoj, rád by som si predstaviť magnetických polí medzi magnetmi a poplatkov. Fieldlines / zjednodušuje by bolo ideálne, ale napríklad vector šípok by to taky. Hoci 3D model by bol ideálny, je nejaká rada ohľadom 2D prístup ocenili tiež. Máte nejaké Tipps o tom, ako to dosiahnuť? Aké jazyky / programy by mali byť použité najlepšie? Viete o nejakej príklady / tutoriály tam? Mám základné skúsenosti s OpenGL. Díky moc, Florian

Čo MATLAB má schopnosť vykresliť 3D grafy v prípade potreby u elektrického poľa náboja v Matlab, dajte mi vedieť.

Vďaka za Vašu odpoveď, mohsin677! Vlastne som skončil experimentovať s Matlab včera, ale nezískala, čo som chcel (čo je proabably, pretože nie som moc skúsený s Matlab ...). Takže ak môžete poskytnúť nejaký kód, alebo M-súbor, ktorý by bolo naozaj ocenil.

Dalo by sa pozrieť na softvérové ​​nástroje z Ansoft.

Môžete sa tiež pozrieť na niektoré z open source nástroje pre EM. Tieto aplikácie sa obvykle umožňujú čerpať v 3D modeli, priradenie materiálov a súvisiacich vstupov a vizualizáciu výsledkov. Ak je projekt, na ktorom pracujete, nie je príliš veľká To by mohlo byť ideálne riešenie. Na zdravie Slayer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back