Virtuálny stroj pomocou programov pre Linux na Windows

A

anafor

Guest
Môžete využiť virtuálneho program pre používanie Linuxu na Windows

Áno, ak nainštalujete WMware pod Windows môžete nainštalovať väčšinu verzia pre Linux a pracovať na ňom ... Ja by som nainštalovať Ubuntu, Fedora a Mandriva na virtuálnych strojoch na mojom systéme Windows XP Home ... Teraz Mac OS taky ... : D bye Edy

Áno, môžete, skúste si to. virtuálny stroj je dobrým nástrojom

Môžete použiť program pre používanie virtuálneho unux vo Windows?

určite! Môžete použiť VMware inštaláciou Windows a Unix / Linux OS. Ale myslím, že je to pre začiatok. Keď vás zoznámi s tým, je potrebné nainštalovať dual boot

K dispozícii je tiež VirtualBox, ktorý je opensource a pracujú veľmi dobre

[Quote = damunix] Tam je tiež VirtualBox, ktorý je opensource a veľmi dobre [/quote] Potvrdzujem, že VirtualBox je veľmi dobrý VM softvér. Používam oboje linux a Windows hosť hosť verzie a nikdy som nemal žiadne problémy.

Použitie VMWare o najlepší Linux! To je prevádzka veľmi dobré!

VMware ThinApp vydanie (GER tento produkt inthInstall Corp) ThinApp balíčku niektoré DLL .. Prevedenie a robiť softvér. ale nejaký nástroj možno potrebovať licenčný súbor môže byť balíček signle súboru a prejsť na iné PC?

[Quote = tieuquaybk] určite! Môžete použiť VMware inštaláciou Windows a Unix / Linux OS. Ale myslím, že je to pre začiatok. Keď vás zoznámi s tým, je potrebné nainštalovať dual boot [/quote] ako tieuquaybk povedal Virtual Machine je to skvelý nástroj pre zoznámenie s rôznymi verziami Linuxu distro ( www.distrowatch.com pre všetkých) ... Môžete vidieť, ktoré je vhodnejšie pre vás ... Ale najväčšou nevýhodou je, keď sa snažíte spustiť zložité aplikácie ... Budete určite potrebovať veľa voľnej pamäte ... a dokonca, ak máte dostatok, môžete ešte uvedomiť, že to nie je hladký chod. veľa šťastia. : D

VM je skvelá, pretože eliminuje potrebu a čas straty reštartovať, a môže bežať iný OS v rovnakom čase. Dávam prednosť VM na Linux alebo FreeBSD a WinXP vnútri VM s riadeným / nie prístup k internetu Win. Týmto spôsobom Windows beží bezpečne vnútri * nix OS, aj keď trochu pomalé. * Nix je veľmi stabilné a bezpečné prostredie, a robí prácu bezpečnejšie. Xen je založený na QEMU? Použil som QEMU samostatný na Linuxe, nemá plnú virtualizáciu, ale je zábavné.

pre virtuálne, skúste vmware iba zabudnúť na iný program.

Používam VirtualBox, pre mňa je to tá perfektná program.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back