Virtex 4 PowerPC Začíname

J

Junaid Alam

Guest
HI láskavo veď ma, ako začať s Virtex 4 PowerPC dizajne

Najprv budete potrebovať balíček EDK. To je k dispozícii buď ako študent alebo demo verzie. Po druhé, budete potrebovať veľa trpezlivosti. EDK je ohlásený byť veľmi frustrujúce balíček pracovať. Avšak, pretože jadro PowerPC je v čipe Virtex, budete musieť použiť EDK. Poznám niekoľko firiem, ktoré využívajú externé PowerPC čipy sú systémy, ktoré zahŕňajú FPGA, ktoré obsahujú jadro, zistil, že to bolo jednoduchšie použiť externý chip, ktoré bojujú s rozšírenou bitku s EDK.

[Quote = banjo] Najprv budete potrebovať balíček EDK. To je k dispozícii buď ako študent alebo demo verzie. Po druhé, budete potrebovať veľa trpezlivosti. EDK je ohlásený byť veľmi frustrujúce balíček pracovať. Avšak, pretože jadro PowerPC je v čipe Virtex, budete musieť použiť EDK. Poznám niekoľko firiem, ktoré využívajú externé PowerPC čipy sú systémy, ktoré zahŕňajú FPGA, ktoré obsahujú jadro, zistil, že to bolo jednoduchšie použiť externý chip, ktoré bojujú s rozšírenou bitku s EDK. [/Quote] Nie som si istý, či súhlasím s vás. Nepoužívam EDK pre bývanie, ale našiel som, že je veľmi jednoduché. Verzia EDK bola pravdepodobne daná von s Virtex-4 doska zakúpený, nemusí pracovať vôbec, alebo sa dodávajú s plnou funkciou, ale to bude, ako začať. http://www.xilinx.com/ise/embedded/edk_examples.htm Stačí sledovať sprievodca PowerPC a budete na to prísť pre vaše konkrétne rady. EDK možno trošku zložitejšie na prvý, pretože je to pomerne veľký kus softvér s mnohými funkciami, ale akonáhle si zvyknete na to, bude to ako kompiláciu programu C. Veľa šťastia

Vďaka za Vašu odpoveď. Dostanem radu a všetok softvér budúci týždeň!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back