Vie niekto, v záujme ovplyvnenia takto?

W

wwwww12345

Guest
Zdravím všetkých, som videl niektoré predsudky ako je v priloženom obrázku. N0 a N1 sa používajú pre NMOS aktuálne ovplyvnenie. To niekto vie prospech zaujatosti n0 tak? Ja len viem, že to súčasné Wilson, ale bennefit Wilson prúdu je posilniť výstupný odpor. Nevidím výhodu to.

Ako môžem posúdiť, že je negatívna spätná väzba, ktorá stabilaze n0 napätie s vysokou zosilnenia. Toto zníženie napätia v uzle n0 kvôli aktuálneho výkresu odtiaľ. To by bolo prínosom, ak používate n0 ako zdroj referenčného napätia.

[Quote = Alex_IC] Ako môžem posúdiť, že je negatívna spätná väzba, ktorá stabilaze n0 napätie s vysokou zosilnenia. Toto zníženie napätia v uzle n0 kvôli aktuálneho výkresu odtiaľ. To by bolo prínosom, ak používate n0 ako zdroj referenčného napätia. [/Quote] Vďaka, Alex. Ale N0 a N1 sú 2 zaujatosť NMOS cascode, n0 nižšie skreslenie a N1 cascode zaujatosť. Ja len zaujímalo, prečo používať iný prúd zaujatosť vytvárať N1, myslím, že to plytvanie.

[Quote = wwwww12345] [quote = Alex_IC] Ako môžem posúdiť, že je negatívna spätná väzba, ktorá stabilaze n0 napätie s vysokou zosilnenia. Toto zníženie napätia v uzle n0 kvôli aktuálneho výkresu odtiaľ. To by bolo prínosom, ak používate n0 ako zdroj referenčného napätia. [/Quote] Vďaka, Alex. Ale N0 a N1 sú 2 zaujatosť NMOS cascode, n0 nižšie skreslenie a N1 cascode zaujatosť. Ja len zaujímalo, prečo používať iný prúd zaujatosť vytvárať N1, myslím, že to plytvanie. [/Quote] Ak N1 odpadu, než ako si zaujatosť M3 ....

[Quote = rajanarender_suram] [quote = wwwww12345] [quote = Alex_IC] Ako môžem posúdiť, že je negatívna spätná väzba, ktorá stabilaze n0 napätie s vysokou zosilnenia. Toto zníženie napätia v uzle n0 kvôli aktuálneho výkresu odtiaľ. To by bolo prínosom, ak používate n0 ako zdroj referenčného napätia. [/Quote] Vďaka, Alex. Ale N0 a N1 sú 2 zaujatosť NMOS cascode, n0 nižšie skreslenie a N1 cascode zaujatosť. Ja len zaujímalo, prečo používať iný prúd zaujatosť vytvárať N1, myslím, že to plytvanie. [/Quote] Ak N1 odpadu, než ako si zaujatosť M3 ....[/quote] Dobrý deň, Je mi ľúto, pre zmiešaný týchto dvoch Mená sa. Moja predstava je, že ak chceme zaujatosti cascode NMOS, môžeme použiť 2 prúdové vetvy, jeden pre a jeden pre N0 N1, ale oni používajú 3 prúdové vetvy, jednu pre N1 a dva pre n0, ďakujem druhé wastful, pretože som nevidí prínos N0 uprednostnenie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 28 minútach: [/color] [/size] [quote = Alex_IC] Toto je alternatívny okruh [/quote] Vďaka, Alex. Zdá sa, že dôležitejšie než n0 N1, tak pomocou tohto skreslenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back