Vie niekto, o MOD $ $ T simulácia e1do RF?

C

cqmyg5

Guest
Ahoj, ja som študoval MOD $ $ T simulaiton e1do z RF, je tu otázka, je možné spustiť čo-sim s Eldo a Eldo RF? To je čo-sim nejaký blok RF (v korenie), beh v SST simulaiton a niektorých analógových blokov (korenie), beží v TRAN?

.. Dobrý deň, áno, môžete spoločne s simulovať EldoRF bloky différents systémom na dopravu a cestovný ruch, alebo v MODSST syntaxi určiť, ako spustiť v MODSST požadovanej bloky je: .. Časť modsst inst = (meno, ...), takže Zvyšok obvodu bude analyzovať. TRAN neváhajte a pre ďalšie otázky! Bozzy.

Snažil som sa. "Časť modsst inst = (meno, ...)", ale simulácia výsledok nie je správny. Vlastne môj okruh obsahuje LNA, mixer a BNF, ak sú použité nerezovej ocele, môže mi správneho výsledku. Ale za použitia ". Časti modsst inst = (Xlna, Xmixer)" pre LNA a mixer, Ant MOD $ $ T spolu s dvoma tónmi z nerezovej ocele pre celý ciruit, že mi zle výsledok.

Dobrý deň, MODSST pracuje pre akúkoľvek Ntone simuláciu, ale správny spôsob, ako simulovať 2tone obvod je stanoviť 1tone SST po LO, aby sa druhý základnej frekvencie ako moduláciu LO (alebo jeden z jeho harmonických). Napríklad, ak vaša batéria je LO = 910meg a RF = 900meg správne nastavenie pre MODSST simulácie: .. SST FUND1 = 910meg NHARM1 = 10 = param valfund2 900meg a tam, kde ste spolu zdrojov RF dať valfund2 miesto fondu2 So budenie zo zdrojov RF sa považuje za modulácie FUND1. Posledná vec:. Neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa typu blokov v časti modsst Bozzy

Ďakujem Bozzy, som sa snažil svoje riešenie MO $ $ T sa jeden tón, ale to nefunguje. Som tak smutná, pretože som študoval 5 dní, a stále neviem, v čom je problém. AK by mala byť 1 MHz, dva tóny SST je v poriadku, ale MODSST (. Časti modsst inst = (XLNA, XMIX)) s jedným tóny, je neúspešný SST.

Dobrý deň, nie som si istý si správnu syntax pre zobrazenie krivky na výstupe. Ak si chcete zobraziť uzly v bloku TRAN musíte použiť nasledujúcu syntax: .. Plot dopravu a cestovný ruch v (V1I) V (V1Q) týkajúce sa uzly na rozhraní medzi miešačky a BPFs, budete musieť použiť pozemok v tmodsst. (MFI) v (IFQ), a aby mal najlepší reprezentácie kriviek, použite prosím. možnosti modsst_full_display = 2 (simulácia bude pomalšie). Prosím post nového. JPG. , Ktoré uvoľňujú používate (ams2006.1, 2, 2a, 2b)? Bozzy.

Dobrý deň Bozzy, myslím, že plot vpravo priebeh. Nakoniec, možno, že to nie je dobré verziu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back