Vie niekto, medze demo verziu Orcad Captuer (SNS) 16,3?

L

lhavens

Guest
Aktívne diely nedovolí, aby som používal stopu alebo akýkoľvek iný materiál potrebný na použitie pre dizajn, tak som si vytvoriť netlist. Existuje spôsob, ako vytvoriť ručne všetky tieto údaje? Moja firma pracuje na udeľovanie licencií, ale teraz sa snažím naučiť program. Akákoľvek pomoc by bola veľmi appriecated. Ďakujem, Nováček

OrCAD snímanie CIS Demo ■ Nie je možné ukladať návrhmi, ktoré majú viac ako 64 sietí, vrátane hierarchických blokov v návrhu. Stále môžete zobraziť alebo vytvoriť väčší designy. ■ Nie je možné uložiť design s viac ako 60 dielov, vrátane hierarchických blokov v návrhu. Stále môžete zobraziť alebo vytvoriť väčší designy. ■ Nemôžete mať viac ako 10 dielov v databáze programu Capture CIS. ■ Internet Component Assistant (ICA) záložka v okne CIS Explorer otvorí O ActiveParts stránkach www.activeparts.com ) a nie zložku vyhľadávaciu stránku. ■ Nemôžete vytvoriť časti s viac ako 14 pinov. ■ Nie je možné ukladať knižnice s viac ako 15 dielov. ■ zachytenie FPGA tok nie je k dispozícii. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 06:51 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 06:48 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Môžete si vytvoriť stopu v editore plošného spoja a používať ten existujúci z / share / PCB / pcb_lib / symboly / *. dra Pick názov požadovanej stopy z tohto umiestnenia Pridať meno ako PCB_FOOTPRINT majetku v zajatí na symbol. Môžete tiež položiť toku návod Viac informácii o tejto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back