Viacstupňové 2 way Wilkinson moc delič simulácie

T

tender_006

Guest
Ahoj, ja som návrh 3 stage micrpstrip Wilkinson moc delič 2 až 6 GHz pomocou quater priebehu techniky. Spočítal som impedences z požiaru knihy. Teraz chcem previesť impedences na páse dĺžky. tak pre caluculations dĺžka odizolovanie, či mám používať rovnakú frekvenciu pre rôzne etapy? Existuje nejaký návrh dokumentu pre viacstupňové delič výkonu Wilkinson?

Neviem, dobrého dizajnu papiera z vrcholu mojej hlavy, ale frequecy každého rezonátora bude rovnaký. Že frekvencia bude 4GHz. Viacstupňové konštrukcia vám väčšiu šírku pásma. Je to podobné ako filter design. Problém, ktorý bude prebiehať do tejto konštrukcie je odporové záťaže. Aj keď používate menší odpor bude mať skrat čiapky kvôli SMT vankúšiky a sériová indukčnosť odporu. To bude mať dopad do prístavu izolácie, budete potrebovať presné charakterizáciu preto, aby sa pre optimálnu izoláciu. Tiež budete musieť MS linky odpaliska na vstupe, potom spoja v izolácii odpory, to znamená, kolená a spojky, ktoré budú v závislosti na laminátu. Existuje mnoho kompromisov ísť od ideálnej simuláciu dizajn. Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back