viacpásmový mikropáskové a MEMS antennna

D

donny-skb

Guest
Chcem študovať, a potom navrhnúť a vyvinúť viac kapelu mikropáskové antény a MEMS Existuje mnoho článkov a kníh, ale ako začiatočník, ktorý slúži k zapojený do klasickej antény: - Aké sú najlepšie články alebo knihy, ktoré som si čítať ? - Alebo iných stránok o tom? Môže mi niekto pomôcť, prosím? Všetky návrhy sú vítané! Donny

Začal som študovať mikropáskové antény a používam knihu s názvom "mikropáskového antény Handbook" od R. Garg a P. bhartia. Je to dobrá kniha a je vhodný pre začiatočníkov, ale ak hľadáte pre pokročilejšie zdrojov Radím vám sa pozrieť na amazon.com som si spomenula sa pozrieť na nejaké dobré knihy. veľa šťastia.

Kniha čo potrebujete, je: Kompaktný a širokopásmových mikropáskového antény od Kin-LU WONG editoval JOHN Wiley & Sons, Inc, a tu je odkaz, kde môžete dostať človeka. h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=758436 # 758436 tešiť! A nezabudnite mi pomohol tlačidlo. pre MEMS, pokiaľ viem, to najlepšie, čo musíte urobiť, je searchin IEEE preskúmať niektoré články, a ako môžem poradiť, je francúzsky Labs, ktorí pracujú veľa v nej: laboratóriu sa nazýva LEAT: http : / / www.elec.unice.fr / index-uk.html Chek svoju prácu a snaží sa sťahovať svoje články, ale naozaj dobrú prácu. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back