Viacnásobné volanie na segment

H

Help

Guest
Ahoj, ja som s použitím RTX51. Aj to stojí viac volaní na segment varovanie. SEGMENT: PR WRITE_BIT ODOSLAŤ CALLER1:??? PR Func REC CALLER2:? PR FUNCB REC
Code:
 / / súbor REC.c neplatné funciou (void) _task_ INIT / / spustenie programu začína tu {Write (0x01 );} void funcB (void) {_task_ READTEMP Write (0x02);} / / SEND.c neplatné Write_Bit (unsigned char b) {Bit = b & 0x01;} void Write (unsigned char TST) {Write_Bit (TST); }
Ako môžem vyriešiť? Prosím, pomôžte mi ... Ďakujem Vám.

Už som sa snaží rovnakého programu vás, nie varovanie, ako ste vy. Použili ste RTX51 Tiny? Mohli by ste mi dať viac kód?

[Quote = firmware] Už som skúsiť program, rovnako vás, a to varovanie, ako ste vy [/quote] Prepáč, jo .. Ste obrad. nie je žiadne varovanie. Ďakujem moc. Ale v skutočnosti Write_Bit (bit) je funkcia nesie trochu premenlivé. V tomto prípade je môj program bol už comeout varovania. Prosím, pomôžte mi skontrolovať prílohu kód. Ďakujem Vám.

Nemohol som sa postaviť projekt. Nemám plnú verziu RTX. Ale po príchode kód je v poriadku.

[Quote = firmware] Nemohol som sa postaviť projekt. Nemám plnú verziu RTX. Ale po príchode kód je v poriadku. [/Quote] Jo, to vyzerať OK. Ale prečo? : Cry: Ak sa budeme snažiť vytvoriť novú funkciu a tiež volanie funkcie write (), budú varovanie L15 ďalej zvyšovať .. : | Prečo ::::!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back